Van der Valk, een romantisch hotel

Op zoek naar een verjaardags-, jubileum-, of Valentijnscadeau voor uw partner? Overweeg dan een nachtje weg te geven in een romantisch hotel. Van der Valk biedt verschillende romantische arrangementen aan welke niet alleen een cadeau, maar ook een mooie herinnering zal zijn die u samen met u partner deelt. Iets waar u samen met veel plezier op terug zal kijken of zelfs een jaarlijkse traditie van kunt maken. 

Romantische arrangementen 

Wilt u genieten van romantiek samen met uw partner tijdens uw verblijf? Dan kan u er ook voor kiezen om een romantisch arrangement met luxe suite te boeken. Van eigen bubbelbad tot aan een privé-sauna, de suites zijn luxueus en van alle faciliteiten voorzien. Dankzij het diverse aanbod aan romantische arrangementen, vindt u er altijd wel een arrangement die bij u past voor u en uw partner in een romantisch hotel. Ook als u niets te vieren heeft, is het fijn om samen er even tussenuit te gaan. Er even samen tussenuit en genieten van alle romantiek met z’n tweeën.  

Wedding bells 

Bent u net getrouwd of staat u op het punt om het huwelijksbootje in te stappen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een bruidsarrangement of -pakket bij Van der Valk. Tijdens uw verblijf in een romantisch hotel bij Van der Valk geniet u optimaal van alle luxe, romantiek en comfort in de allermooiste suites. Dé ideale plek om na te genieten van jullie bijzondere dag.  

Extra’s 

Als u specifiek op zoek bent naar suites, raden we u aan om ons totaalaanbod aan suites te bekijken. Van tropische Safari-suites tot aan suites met eigen bioscoop en bubbelbad - er is voor iedereen wel iets passends! Bent u op zoek naar iets anders dan suites of een romantisch arrangement? Onze hotels bieden diverse andere arrangementen waarbij genieten voorop staat. Wat dacht u van een culinair arrangementwellnessarrangementweekendje weg aanbiedingen of bijvoorbeeld onze scherpe 3=2 aanbiedingen?   

Deelnemende hotels

Toon filters