Wegrestaurant A27

Lange reizen over de snelweg kunnen vermoeiend zijn, maar gelukkig zijn er langs snelwegen tal van mogelijkheden om even te pauzeren en bij te tanken. Zo ook bij Van der Valk Hotel Verviers. Hier kunt u niet alleen genieten van heerlijk eten in het wegrestaurant aan de A27, maar ook kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten zoals vergaderruimtes en hotelkamers.

Van der Valk restaurant A27

Het Van der Valk restaurant aan de A27 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke maaltijd in een fijne omgeving. Restaurant l’Entrepôt van Hotel Verviers heeft een rijke en gevarieerde kaart met internationale gerechten. Ook kunt u in de brasserie van het hotel terecht voor een lunchpauze, een drankje of om te genieten van antipasti. Of u nu zin heeft in een stevig ontbijt, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, bij het Van der Valk restaurant aan de A27 bent u aan het juiste adres.

Vergaderen aan de A27

Voor zakelijke reizigers biedt het Van der Valk wegrestaurant aan de A27 ook uitstekende vergaderfaciliteiten. De vergaderruimtes zijn modern ingericht en beschikken over de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw bijeenkomst soepel verloopt. Ook voor grotere evenementen kan u bij Hotel Verviers terecht. Hoe groot uw groep ook is, er staat altijd een toegewijd team voor u klaar dat u zal helpen met de organisatie, om zo van uw evenement een gedenkwaardig succes te maken. 

Bekijk alle mogelijkheden

Overnachten bij Van der Valk langs de A27

Wilt u uw tussenstop of zakelijke bijeenkomst nog comfortabeler maken? Overweeg dan om ook te overnachten bij het Van der Valk hotel langs de A27. Na een lange dag reizen of vergaderen kunt u hier volledig tot rust komen in een van de kamers. Het hotel beschikt ook over verschillende luxe faciliteiten, zoals een zwembad, fitness en wellness, zodat u optimaal kunt ontspannen. De volgende dag kunt u uiteraard aanschuiven bij het ontbijtbuffet voor een heerlijk Van der Valk ontbijt.   

Deelnemende hotels

Toon filters