HOTEL EUROVISIE SONGFESTIVAL 2021

Het 65ste Eurovisie Songfestival vindt plaats op 18, 20 en 22 mei 2021 in Rotterdam Ahoy. Heeft u kaartjes voor het event of wilt u de sfeer in de stad Rotterdam van dichtbij meemaken? Boek dan een overnachting in een Van der Valk hotel tijdens Eurovisie Songfestival 2021. Een aantal Van der Valk hotels bevinden zich op een kleine afstand van Rotterdam Ahoy maar ook van Rotterdam. Zo kunt u de gezelligheid in de stad beleven, maar u kunt ook de rust in het hotel opzoeken. 

Winnaar 2019

Het prachtige nummer ‘’Arcade’’ van Duncan Laurence heeft de harten van kijkers over de hele wereld veroverd. Met dit nummer heeft de Nederlandse Duncan het Eurovisie Songfestival van 2019 gewonnen. Voor het eerst sinds 1975 mag Nederland van het Europese muzikale festival organiseren, dit keer zelfs de 65ste editie. Dit vindt plaats in de grootste havenstad van Europa: Rotterdam.

Rotterdam

De veelzijdige stad Rotterdam zal tijdens dit event omgetoverd worden tot een echte muziekstad. Door de hele stad heen zullen er speciale muzikale evenementen georganiseerd worden. De stad heeft u tijdens uw bezoek veel te bieden. Rotterdam kent namelijk verschillende attracties, musea, gezellige winkelstraten, hippe horecagelegenheden en bezienswaardigheden. U kunt de omgeving van Rotterdam per fiets, te voet, het openbaar vervoer of met een boottocht ontdekken. 

Must See in Rotterdam

Een bezoek aan de Euromast, de Markthal of de kubuswoningen mag tijdens uw verblijf in een hotel tijdens Eurovisie Songfestival 2021 niet ontbreken. Net buiten het centrum vindt u De Euromast: de hoogste uitkijktoren van Nederland. De lift brengt u binnen 30 seconden naar boven en biedt u een 360 graden uitzicht op een hoogte van 100 meter. In de brasserie kunt u genieten van een drankje, lunch, borrel of diner. Voor de echte waaghalzen is er ook de mogelijkheid om te abseilen van de Euromast.

Midden in het centrum vindt u de Markthal. De hal is maar liefst twee voetbalvelden groot en heeft een waanzinnig kunstwerk aan de binnenkant van de hal. In de overdekte hal vindt u talloze horecagelegenheden en gezellige kraampjes. Op nog geen 500 meter loopafstand vindt u de kubuswoningen. Deze bijzondere woningen brengen een uniek verhaal met zich mee en hebben een bijzonder uiterlijk. U kunt een kubuswoning ook van binnen bekijken door de speciaal ingerichte museumwoning.