Van der Valk producten

Slaapt u ook altijd zo lekker in de Van der Valk bedden? U kunt ook thuis genieten van deze heerlijke Van der Valk producten. Lees hier hoe u uw favoriete hotel in huis haalt. In veel van onze hotels krijgen we dagelijks de vraag of onze producten ook te koop zijn. Om deze reden is Valk Store opgericht. Valk Store is een webshop waarin alle favoriete Van der Valk producten te koop zijn. Op deze manier kunt u uw favoriete hotel ook in huis halen. Er zijn diverse producten te vinden in Valk Store:

Van der Valk bed

Er zijn verschillende mogelijkheden in het kopen van het bed. Bent u alleen opzoek naar een boxspring? Bekijk dan de boxspringcollectie. Wilt u echter ook graag een matras, topper en misschien wel een hoofdbord erbij? Bekijk dan de bedden collecties. Hierin zijn verschillende pakketten en kleuren beschikbaar.

Van der Valk matras

Het Van der Valk matras is een pocketveren matras van zeer goede kwaliteit. Het matras bestaat uit 7-zones die zorgen voor extra comfort. De 7-zones wil zeggen dat wanneer men het matras keert en draait dat altijd alle zones van het lichaam ondersteund zullen blijven. Meer informatie hierover vind u in de webshop.

Van der Valk topper

De topper is gemaakt van koudschuim. Koudschuim toppers zijn duurzaam en geven goede berscherming aan uw matras. Naast bescherming geeft het extra ondersteuning tijdens het slapen en is het temperatuurregulerend.

Van der Valk kussen

De hoofdkussens van Van der Valk geven zeer goede ondersteuning aan uw nek en hoofd tijdens het slapen. Er zijn twee varianten te koop in Valk Store. Het comfort kussen en het suite kussen. Het verschil zit hem in de vulling van de kussens. Lees hier meer informatie over in de webshop.

Van der Valk dekbedden

Valk Store verkoopt comfort dekbedden en suite dekbedden. In verschillende maten oplopend van 140x200 tot 240x220. Het suite dekbed is iets luchtiger en dikker dan het comfort dekbed. Beide zijn van zeer goede kwaliteit; het is aan u wat u het fijnste vind om onder te slapen.