Ontsnap naar luxe en ontspanning in een wellness suite bij Van der Valk

Bij Van der Valk hotels weten we hoe belangrijk het is om af en toe te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf te verwennen met een welverdiende pauze. Naast de diverse wellness faciliteiten die de Van der Valk Hotels rijk zijn, worden er ook wellness suites aangeboden. Deze wellness suites bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van ultieme luxe en comfort. Ontdek waarom een verblijf in een wellness suite bij Van der Valk een ervaring is die u vandaag nog moet boeken. 

Privé wellness

Een hoogtepunt van onze wellness suites is de beschikking tot een privé wellness. Hier kunt u genieten van een privé sauna waar u heerlijk kunt ontspannen. Onze wellness suites beschikken over een xl bubbelbad, regendouche of sauna. Deze exclusieve voorzieningen zorgen ervoor dat uw verblijf bij Van der Valk een uniek ervaring wordt.

Ultieme luxe en comfort

Wanneer u onze wellness suite binnenstapt, wordt u vrijwel direct omarmd door een oase van rust. Elke suite is voorzien van moderne faciliteiten die uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een kingsize bed, een luxe badkamer met regendouche en een vrijstaand bad.

Wellness faciliteiten bij Van der Valk

Naast de luxe van een eigen wellness suite, biedt Van der Valk ook een scala aan wellness faciliteiten binnen de hotels. Kom tot rust met een ontspannende massage of schoonheidsbehandeling in onze professionele spa. Deze rustgevende omgeving zorgt ervoor dat u weer even helemaal op kunt laden.

Boek vandaag nog uw wellness suite

Bent u toe aan een moment van pure ontspanning en luxe? Boek dan vandaag nog uw verblijf in een wellness suite bij Van der Valk en kom tot rust in uw eigen privé wellness.

Deelnemende hotels

Toon filters