VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK GOLFHOTEL SERRAHN

  • Heerlijke overnachting
  • Uitgebreid ontbijt
  • Genieten in het restaurant

Wanneer u een echte golf liefhebber bent, dan kan een verblijf bij Van der Valk Golfhotel Serrahn voor voordelige prijs niet ontbreken. Kies er bijvoorbeeld voor een paar dagen of langer te genieten van de prachtige golfbaan rondom het hotel. Heeft u nog nooit gegolft? Ook dan is Hotel Serrahn de perfecte uitvalbasis om misschien wel uw nieuwe passie te ontdekken. Volg bijvoorbeeld proeflessen of ga op voor uw golfvaardigheidsbewijs. Met een cursus van 3 dagen leert een professionele golfinstructeur praktijk en theorielessen wanneer u afsluit met een examen. Voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer bij Van der Valk Serrahn beleeft u de beste golf ervaring voor een scherpe prijs.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Omgeving van het hotel

Serrahn heeft een prachtige omgeving waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen door de bossen. Huur een fiets bij het hotel of neem uw eigen fiets mee en ontdek wat regio Mecklenburg-Voorpommern te bieden heeft. Rondom het hotel bevinden zich diverse meren. Hier kunt u er voor keizen op een kano te huren en over het meer te pedellen. Daarnaast vindt u op 500 meter van het hotel een strand, waar u lekker kunt zwemmen op warme dagen. Wilt u de stad ontdekken? Bezoek dan op 45 minuten rijden vanaf het hotel de stad Rostock. De kleurrijke stad in Noord-Duitsland is zeker de moeite waard om te bezoeken. Met sierlijke pastelgekleurde en restaurants aan het water is er genoeg te zien en te beleven.

Restaurant

Heeft u een hele dag gegolft, erop uit geweest in de stad of omgeving ontdekt? Dan is het tijd om aan te schuiven in het restaurant Martinus. In de keuken maken de koks zowel internationaal als Duitse specialiteiten voor u klaar. De gerechten zijn klassiek en seizoensgebonden in een modern jasje.

Bent u nieuwsgierig naar Golf Hotel Serrahn? Bekijk dan hier de aanbiedingen inclusief ontbijt.

Ontdek meer over Hotel Serrahn