VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL AMSTERDAM-AMSTEL

  • Heerlijke overnachting
  • Maak gratis gebruik van het buitenzwembad
  • Geniet in één van de drie restaurants

Wilt u een voordelige overnachting inclusief ontbijt in Amsterdam? Verblijf dan in één van de 206 luxe hotelkamers van het Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel. Het hotel heeft een ideale ligging binnen de ring van Amsterdam, dichtbij Schiphol, RAI Amsterdam en op loopafstand van het openbaar vervoer zodat u binnen 15 minuten in het stadscentrum bent. Tijdens uw verblijf maakt u gratis gebruik van de fitness Gym Adam, Wellness de Tropen en het verwarmde buitenzwembad. Daarnaast kunt u genieten in één van de drie restaurants: Restaurant Amstelle, Bar Moqum en Buffet ’t IJ.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

COVID-19: Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteert Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel aangescherpte maatregelen. Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek bij het hotel in Amsterdam deze maatregelen na te leven. Bekijk hier de actuele maatregelen.

 

Verken de hoofdstad: Amsterdam!

Ontdek de hoofdstad van Nederland: Amsterdam! De stad, ook wel Mokum in de volksmond genoemd, biedt vele bezienswaardigheden zoals De Dam, Het Museumplein, Het Vondelpark of de 9 straatjes. Of dwaal heerlijk uren rond door de onontdekte straten en unieke winkels in Amsterdam.

Parkeer de auto in de parkeergarage met 130 parkeerplaatsen en 6 laadpalen, maak gebruik van één van de elektrische huurauto’s van Amber auto’s of pak het openbaar vervoer op loopafstand van het hotel. 

Ontdek de restaurants in het hotel

Restaurant Amstelle is een elegant ingerichte restaurant inclusief zonnig terras is de plek om culinair te genieten. Regionale producten en internationaal gericht met een Amsterdamse knipoog worden bereidt in de open keuken van het restaurant.

Bij Bar Moqum wordt Amsterdamse gezelligheid gemixt met hedendaagse allure. Het barpersoneel van Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel serveren de lekkerste cocktails, drankjes en hapjes.

Het trendy buffetrestaurant Buffet ’t IJ van Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel biedt een verrassend vanzelfsprekend buffet. Van ontbijt tot zondagsbrunch, precies zoals u gewend bent van Van der Valk.

Maak gebruik van de faciliteiten in het hotel

Kom tijdens uw verblijf heerlijk tot rust in de spa van Wellness de Tropen. Neem bijvoorbeeld plaats in de infrarood schommels, Turks stoombad,Tropische Kruidensauna, Finse sauna of zwem in het verwarmde buitenzwembad. Daarnaast kunt u ook massages boeken bij het hotel of kunt u een behandeling reserveren bij Delete Waxing.

Bij Hotel Amsterdam - Amstel kunt u als hotelgast ook gratis sporten in fitness Gym Adam. Liever actief in de buitenlucht? Dan kunt u een fiets van het hotel huren en de omgeving of binnenstad van Amsterdam ontdekken met één van de fietsroutes.

Ontdek meer over Hotel Amsterdam-Amstel