Home

VAN DER VALK HOTEL BEVEREN

Bij Van der Valk Hotel Beveren kunt u heerlijk een baantje trekken in het vernieuwde zwembad. Verwen uzelf en boek een beautybehandeling of massage naar keus. In de avond kunt terecht in één van de drie restaurants van het hotel. Antwerpen ligt op slechts 30 minuten rijden, dus een uitstapje naar deze winkelstad is zo gemaakt! 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels?  Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Beveren

Van der Valk Hotel Beveren is een viersterrenhotel gelegen tussen Antwerpen en Gent. Naast luxe hotelkamers kan u hier ook heerlijk komen dineren in een van de drie luxueuze restaurants van het hotel. Geniet van het comfort en de gastvrijheid die ons hotel en restaurant u biedt.

Faciliteiten

Van gratis internet tot een luxe wellness: Hotel Beveren biedt tal van faciliteiten die voor iedereen toegankelijk zijn, zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten. Heeft u een elektrische wagen die u wilt opladen? Wij hebben een eco-oplaadpunt. Ook voor de Tesla-fans zijn er oplaadpunten voorzien. Eerder fan van lichaamsbeweging? Dan kan u terecht in onze fitness, in het zwembad of het Scheldelandschap verkennen met de fiets!

Omgeving

Hotel Beveren ligt in het Waasland, met een groot aanbod van fiets- en wandelroutes, shoppinggelegenheden en tal van gezellige cafe's. Liever naar de grote stad om te winkelen? In 30 minuten rijden bent u in het centrum van Antwerpen, waar u op de Meir heerlijk kunt winkelen. Ontdek de Wilde Zee, de Modewijk, De Leien, het Historisch Centrum, Quartier Latin, de Stationswijk en hippe buurt Het Zuid. Of breng een bezoek aan de Zoo van Antwerpen! Van piepkleine gifitige kikkers tot reusacthige olifanten, zijn er meer dan 5000 dieren aanwezig.