Home

VAN DER VALK HOTEL BRUGGE OOSTKAMP

Laat uzelf verrassen met een verblijf in het mooie Hotel Restaurant Brugge Oostkamp, waar traditionele gastvrijheid en modern comfort elkaar ontmoeten! Benieuwd naar alle deelnemende hotels?

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL BRUGGE OOSTKAMP

Voormalig kasteel
Het 4 sterrenhotel, geopend medio juli 2009, is gevestigd in het voormalig Kasteel - restaurant Cruydenhove. Het karakter van het van oorsprong statige 17de eeuwse landhuis is behouden maar uitgebreid met het comfort van nu.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over 112 sfeervolle hotelkamers waarvan 3 suites, een gezellige bar, een sfeervol restaurant en een ontspannende wellnessruimte. In het hotel vindt u diverse authentieke details, zoals de prachtige glas-in-lood ramen in de ontbijtruimte.

Statig landhuis
Karakteristiek tot in details. Een statig landhuis met strak aangelegde tuin, grote witte kroonluchters; een ruime trap met sierlijk, gietijzeren hekwerk, een authentieke open haard waarin vuur knispert...

Kom eens langs
Bezoek ons restaurant of boek een arrangement en ontdek de warme gastvrijheid van Van der Valk Hotel Restaurant Brugge Oostkamp. U bent bij ons van harte welkom.

Honden
Er wordt een restrictief beleid gevoerd ten aanzien van honden. Afgezien van geleidehonden, worden zij niet toegelaten in het hotel.