VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL CHARLEROI AIRPORT

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 10:00 uur op dag van aankomst
  • Geniet in het restaurant

Bent u op zoek naar een aanbieding voor een hotel in een groene omgeving? Of heeft u een vlucht vanaf/naar Luchthaven Charleroi en wilt u in de buurt overnachten? Bekijk dan de aanbiedingen op deze pagina en profiteer van hoge korting waardoor u voordelig kunt verblijven bij Van der Valk Hotel Charleroi – Airport.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Ontdek de veelzijdige omgeving

Het hotel ligt op ongeveer 12 km afstand van het bos ‘de Cazier’ in de regio Roeulx. Een ideale omgeving om fietsend of wandelend te verkennen en te genieten van al het moois wat u tegenkomt. In de omgeving zijn namelijk verschillende monumenten te vinden die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan.

Overnacht voor of na uw vlucht bij Van der Valk

Van der Valk Hotel Charleroi – Airport ligt op 5km afstand van Luchthaven Charleroi. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis om voor of na uw vlucht te overnachten dicht bij de luchthaven. Het hotel biedt daarnaast 7 dagen per week tegen een meerprijs een shuttle service aan tussen 04:00 en 24:00. Wilt u uw vakantie ontspannen beginnen met een overnachting in het hotel en uw auto veilig bij de luchthaven parkeren? Bekijk dan het Park Sleep & Fly arrangement bij Van der Valk Hotel Charleroi. Zo geniet u extra voordelig en gemakkelijk van de start van uw vakantie! 

Perfect voor de golfliefhebbers

Bent u een golfliefhebber en vindt u het leuk om nieuwe banen te ontdekken? Er bevinden zich drie verschillende bekende golfbanen op minder dan 30 minuten rijden van het hotel. Via het hotel kunt u vooraf een starttijd reserveren.

Bent u om een van de bovenstaande redenen geïnteresseerd geworden in een verblijf bij Van der Valk Hotel Charleroi-Airport? Bekijk dan de aanbiedingen en overnacht voor een voordelige prijs! Zo geniet u extra van uw verblijf in het zuiden van België.

Ontdek meer over Hotel Charleroi - Airport