VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL CUIJK - NIJMEGEN

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Restaurant en terras geopend

Geniet van een voordelige aanbieding inclusief ontbijt bij Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen. De omgeving van het hotel ademt rust, ruimte en een prachtige groene natuur. De omgeving van Hotel Cuijk is ideaal voor mooie wandelroutes en fietsroutes voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie. Ook voor de watersportliefhebber zijn er voldoende mogelijkheden. De Kraaijenbergse Plassen liggen dicht bij het hotel. Huur een bootje en geniet van de omgeving. Op zoek naar wat meer levendigheid? De stad Nijmegen ligt slechts op 15 minuten rijden van Hotel Cuijk.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Over Hotel Cuijk - Nijmegen

Hotel Cuijk biedt comfortkamers met allen een bad, douche, een zitje en natuurlijk comfortabele bedden. De meeste comfortkamers beschikken over een balkon of terras. Voor wat meer ruimte zijn er 5 suites beschikbaar. Het hotel heeft een fitness waar hotelgasten kosteloos gebruik van kunnen maken. 

Het restaurant is onlangs vernieuwd met een uitgebreid buffet. Het hotel biedt wekelijks een Live Cooking diner- en brunchbuffet. Daarnaast wordt er een uitgebreid à la carte menu geserveerd. Zij werken met seizoensgebonden gerechten en bij voorkeur met producten uit de streek. 

Uniek bij Hotel Cuijk is de naastgelegen wijngaard. Deze wijngaard heeft duizend wijnranken waar de wijn Terra Ceuclum van wordt gemaakt. Neem een een kijkje in de wijngaard en bestel een glas in ons restaurant.

Ontdek meer over Hotel Cuijk - Nijmegen