Home

VAN DER VALK HOTEL CUIJK - NIJMEGEN

Het Land van Cuijk grenst aan de drie provincies Noord Brabant, Limburg en Gelderland. Nijmegen is het bruisende centrum. Maar ook steden als Venlo en ’s-Hertogenbosch liggen dichtbij. Ontdek de vele bezienswaardigheden in onze omgeving.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels?  Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

 

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL CUIJK - NIJMEGEN

Hotel Cuijk-Nijmegen staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Het hotel beschikt over 149 hotelkamers, waaronder 5 suites en 1 familiekamer, die van alle gemakken voorzien zijn. Voor je culinaire trekken, kun je terecht in het restaurant en de brasserie die zich in het hotel bevinden. Qua transport is het hier ook prima geregeld. Voor de doorreiziger per lucht biedt het hotel shuttle transport aan tussen het hotel en Airport Weeze. Je kunt je auto gratis parkeren voor de deur en ter plekke kun je (elektrische) fietsen en een auto huren. Heb je zelf een elektrische fiets of auto? Deze kun je via de oplaadplaal bij het hotel zelf opladen.

Nijmegen en omgeving

Het hotel is ideaal gelegen aan de rand van Nijmegen, nabij Weeze Airport. Voor culturele- en shopliefhebbers vind je in de directe omgeving  de steden Kleve, Nijmegen (oudste stad van het land) en Venlo. Bezoek daar de de vele winkels, pak een terrasje of bewonder de monumentale panden gelegen in het directe straatbeeld. Voor golfliefhebbers vind je vlakbij de golfbanen Het Rijk van Nijmegen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek, die een directe samenwerking met Van der Valk Hotel Cuijk hebben. Maar ook andere sportievelingen komen hier volledig aan hun trekken, door middel van de mooiste wandel- en fietsdochten door het Land van Cuijk. Voor waterpret vind je vlakbij de Maas en de Kraaijenbergse Plassen.