VOORDELING OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL DELFT A4

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Geniet in het restaurant en/of de hotelbar

Bent u op zoek naar een centraal gelegen hotel waarbij u voordeling kan overnachten inclusief ontbijt? Alles binnen handbereik, dat is wat Hotel Delft u kan bieden. Het hotel heeft 142 splinternieuwe moderne comfortabele kamers, waaronder ook een prachtige junior suite, die allen toegang hebben tot de daktuin! Met de onderstaande aanbiedingen kunt u overnachten voor een voordelige prijs!

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

Benieuwd naar alle hotels die meedoen? Bekijk hier het aanbod van alle hotels.

Verken de stad Delft

Bij Hotel Delft bent u aan het juiste adres als u "the best of both (or all) worlds" wilt. Door de ideale ligging bent u zo op uw plaats van bestemming. Wilt u shoppen? Dan bent u zo in de stad. Maar u kunt ook zo met uw voeten in het water op het strand staan aan de Noordzeekust. Kortom, u bent zo in de stad of in de natuur, alles is binnen 15 minuten te bereiken. Maar voordat u de hele dag op pad gaat kunt u heerlijk genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet, wat u kunt nuttigen in het restaurant en het bijbehorende dakterras.

Faciliteiten 

Dit splinternieuwe hotel straalt rust uit en is geinspireerd door de omgeving. Het hotel beschikt over een trendy hotelbar, Live Cooking en Brunch geintegreerd in het á la carte restaurant en een moderne fitnessruimte en een daktuin. U kunt gratis gebruik maken van de WiFi, de ondergrondse parkeergarage, daktuin aan beide kanten van het hotel en de moderne fitnessruimte. 

Ontdek de omgeving

Denkt u aan een weekend weg in de buurt van grote steden zoals Rotterdam of Den Haag? Dan bent u bij Hotel Delft A4 aan het juiste adres. In de omgeving van het hotel vindt u de groene oase Midden-Delfland, de Noordzeekust en in een half uur loopt u op de boulevard en de pier van Scheveningen. Bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer te beleven valt? 

Ontdek meer over Hotel Delft A4