Home

VAN DER VALK HOTEL DEN HAAG - WASSENAAR

Een bezoek aan Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar staat garant voor vriendelijke en persoonlijk service gecombineerd met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Benieuwd naar alle deelnemende hotels?


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL DEN HAAG - WASSENAAR

Het hotel, dat beschikt over 92 comfortabele hotelkamers, is strategisch gelegen, slechts 5 minuten van de A4, A12 en A13 en direct aan de N44. Parkeren is gratis. En ook per openbaar vervoer, met een bushalte op slechts 150 m afstand, is het hotel uitstekend bereikbaar. Wil je gezond in de open lucht de omgeving verkennen, dan kun je ter plekke een (elektrische) fiets huren.

Den Haag en omgeving

Hotel Den Haag - Wassenaar ligt op de grens van koninklijk den Haag en het bosrijke Wassenaar op slechts 25 minuten afstand van luchthaven Schiphol en luchthaven Den Haag - Rotterdam. Op 10 minuten rijafstand bevind je je in het cultuurrijke centrum van Den Haag, waar ook talrijke shop- en eetmogelijkheden te vinden zijn, Wil je heerlijk van een dagje strand genieten? In een mum van tijd ben je in de kustplaats Scheveningen. In het nabijgelegen bos- en duingebied vind je de mooiste fiets- en wandelroutes. Naast een dagje strand kunnen we als familieuitjes een bezoek aan Madurodam, Duinrell, Panorma Mesdag aanraden. Dus, op zoek naar een leuk verblijf rond de stad Den Haag? Welkom in Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar!