VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL DRACHTEN

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 14:00 uur op dag van aankomst
  • Geniet in het restaurant

Bent u op zoek naar een aanbieding voor een overnachting bij Van der Valk Hotel Drachten? Boek dan deze deal op Valk Verrast. Zo geniet u van een heerlijk nachtje weg inclusief ontbijt. In de comfortabele en luxe hotelkamers kunt u helemaal tot rust komen. Het hotel heeft een ideale ligging tussen twee bruisende grote steden in, maar Drachten zelf heeft u ook veel te bieden.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 
Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Over Hotel Drachten

Luxe overnachten in ruime, sfeervol ingerichte hotelkamers. Genieten van een uitgebreide lunch of culinair diner in een gezellig restaurant of brasserie. Bij mooi weer borrelen op een heerlijk terras. Hotel Drachten biedt het allemaal. Daarnaast beschikt Hotel Drachten over een kleinschalige fitnessruimte, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en auto’s en 12 Tesla superchargers.

Drachten en omgeving

Hotel Drachten ligt op een uitstekende locatie tussen het waterrijke Nationaal Park De Alde Feanen, het culturele Leeuwarden en bruisende Groningen in. Binnen 30 minuten zijn de steden te bereiken voor shoppers en museumbezoekers. Het centraal busstation van Drachten bevindt zich achter het hotel. Voor fietsers zijn er talloze fietsroutes naar de Bakkeveense bossen of het natuurgebied De Alde Feanen. Fietskaarten van deze prachtige routes zijn verkrijgbaar in het hotel. Ook zijn er (elektrische) fietsen te huur bij het hotel. Daarnaast is Hotel Drachten een goede uitvalsbasis om een dagje uit te waaien op Ameland of Schiermonnikoog.

Ontdek meer over Hotel Drachten