VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL DRONGEN - GENT

  • Heerlijke overnachting
  • Geniet in het restaurant
  • Uitgebreid ontbijt

Geniet van een voordelige overnachting inclusief ontbijt bij Van der Valk Hotel Drongen-Gent. De moderne en comfortabele hotelkamers bieden u een heerlijke nachtrust zodat u na een dag vol indrukken tot rust komt. In de ochtend kunt u aanschuiven in het restaurant voor een uitgebreid ontbijt. Bent u geïnteresseerd in een verblijf bij Van der Valk Hotel Drongen-Gent? Boek dan hier een voordelige aanbieding inclusief ontbijt.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar 
alle deelnemende hotels? Bekijk het volledige aanbod van alle hotels

Ontdek de omgeving

Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan het stadscentrum van de bourgondische stad Gent. Het hotel ligt op 5 kilometer afstand van de stad en is goed te bereiken met de fiets of met de auto. De stad biedt u gezelligheid, historie en leuke winkels. Om de stad goed te ontdekken, kunt u met mooi weer bijvoorbeeld een boottocht maken over de Leie. U ontdekt tijdens de boottocht in een klap de geschiedenis van de mooie stad. Wilt u toch meer de geschiedenis en bezienswaardigheden van dichtbij ontdekken? Volg dan een van de wandel- of fietsroutes. Beklim bijvoorbeeld de Belfort-toren of bezoek Kasteel Gravensteen.

Op een half uur rijden van het hotel ligt de stad Brugge. De romantische en historische stad is perfect voor een dagje uit. De binnenstad biedt veel geschiedenis en gezellige straatjes. De gehele binnenstad van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezoek de verschillende kerken, musea en de middeleeuwse toren en laat u de geschiedenis herbeleven.

Sluit de dag af in de gezellige brasserie Kroost. Hier geniet u van een ruim aanbod aan vis- en vleesgerechten en vindt u diverse vegetarische opties. Daarnaast biedt de brasserie ook ontbijt- en lunchmogelijkheden aan of neem plaats in de hotelbar voor een drankje. Ook aan de kleine gasten is er gedacht tijdens uw bezoek aan brasserie Kroost. Voor de kinderen is er een speciale speelkamer waar ze spelletjes kunnen spelen en anders speelgoed vinden.

Ontdek meer over Hotel Drongen - Gent