Home

Voordelig overnachten bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden

Er even heerlijk tussenuit naar de Waddeneilanden? Geniet dan van deze voordelige aanbieding bij Van der Valk Hotel Hardegarijp – Leeuwarden inclusief ontbijt. Het hotel beschikt over 32 ruime en comfortabele hotelkamers waar u heerlijk kunt verblijven en genieten van de rust.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels?  Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

 

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Het hotel is de ideale uitvalbasis voor gasten die op zoek zijn naar rust en natuur. In de prachtige omgeving in Friesland kunt u heerlijk op pad met de fiets, auto of wandelend. Er zijn zelfs verschillende routes beschikbaar die u de mooiste plekjes laten zien. Wilt u de stad Leeuwarden verkennen en ontdekken? Het hotel ligt op 10 kilometer afstand van de stad. Ga met een mooie dag heerlijk fietsend naar de stad of pak de auto!

In de omgeving van het hotel liggen ook diverse gezellige dorpjes en steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Ameland. Op 30 kilometer van het hotel bevindt zich de veerboot waar u mee naar het eiland kan varen. Wilt u uw bezoek een sportieve invulling geven? Dan ligt er op een korte afstand een golfclub waar u een balletje kunt afslaan. Komt u met kinderen of wilt u een activiteit plannen? Bezoek de Aquazoo en ontdek de onderwaterwereld.

Na een dag vol met activiteiten en bezienswaardigheden, kunt u even ontspannen in uw hotelkamer en klaarmaken voor een heerlijk diner in het gezellige restaurant van het hotel. Het restaurant biedt een divers aanbod aan gerechten. Zo zijn er de Van der Valk klassiekers op de kaart terug te vinden maar ook streek- en seizoengerechten. Daarnaast kunt u als vegetariër ook goed eten in het restaurant. Voor de kleinste gasten wordt er een speciaal menu aangeboden waar uw kinderen worden uitgedaagd om nieuwe gerechten op een speelse wijze uit te proberen.

Boek een van de deals en profiteer van een voordelig verblijf bij Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden!