VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL 'S-HERTOGENBOSCH - VUGHT

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Geniet in het restaurant

Vanuit Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught staat u binnen 5 minuten in het centrum van de sfeervolle, bourgondische en gastvrije stad ‘s-Hertogenbosch. Waar u onder andere een bezoek kunt brengen aan de Binnendieze, St. Jans Kathedraal en vergeet niet om de enige echte Bossche Bol van Jan de Groot te proeven!

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels?
 Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Over Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Parkeer uw auto gratis op het parkeerterrein en vertrek met de taxi naar het centrum. Vanuit het hotel kun je gebruik maken van een speciale taxiservice naar het centrum van Den Bosch.

In het hotel zijn ook fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving rondom het hotel kunt verkennen zoals recreatieplas de IJzeren Man, natuurgebied het Bossche Broek (met uitzicht op de St. Jans Kathedraal) en Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Doormiddel van de knooppunten kaarten stippel u gemakkelijk uw route uit. U kunt kiezen voor een normale fiets of een e-bike.  

Het hotel beschikt over meerdere restaurants en een groot terras met meerdere schaduwplekken onder de Catalpa bomen. Binnen is een cocktail of biertje drinken mogelijk in de Pianobar.

Voor een sportieve onderbreking is er in het hotel een Fitnessruimte aanwezig met groepslessen, diverse fitnesstoestellen en een sauna.

Ontdek meer over Hotel s-Hertogenbosch – Vught