VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL LEUSDEN-AMERSFOORT

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Genieten in het restaurant

Bij een bezoek aan Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort kunt u denken aan de gezellige steden Leusden en Amersfoort, het hotel ligt namelijk precies tussen de twee steden in. Ook voor de natuurliefhebber is de ligging van het hotel ideaal, u kunt genieten van natuurgebieden zoals de Soesterduinen, de Gelderse Vallei en de Veluwe. Komt u het prachtige hotel en de omgeving ontdekken? Bekijk dan hier de beste aanbiedingen van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort!

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Ontdek de omgeving

De uitgestrekte bossen en heide verkennen? De Utrechtse Heuvelrug ligt op 20km afstand, perfect voor een dagje uit voor de fanatieke wandel- en fietsliefhebbers. Het hotel biedt de mogelijkheid om een fiets te huren, ook is het mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen. U kunt uw fiets overdekt en beveiligd in de fietsenstalling van het hotel plaatsten.   

Naast de gezellige steden en natuurrijke omgeving zijn er in de buurt nog veel meer mogelijkheden voor een dagje uit. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Dierenpark Amersfoort, de Pyramide van Austerlitz of het Nationaal Militair Museum Soest. Door de centrale ligging van het hotel zijn al deze uitjes makkelijk bereikbaar. Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort beschikt over een ruime parkeerplaats met 6 oplaadpunten voor uw elektrische auto, hier kunt u gebruik van maken met uw oplaadpas.  

Heerlijke seizoensgerechten

Na een actieve en gezellige dag bent u vast toe aan wat ontspanning in het hotel. De kamers van Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort beschikken ieder over luxe en comfort. Voor een diner kunt u aanschuiven in het gezellige restaurant van het hotel waar de keuken de lekkerste gerechten voor u bereiden. De gevarieerde menukaart is staat vol met heerlijke seizoensgerechten en de Van de Valk klassiekers. S ’ochtends kunt u aanschuiven bij het uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet, daarnaast kunt u ook lunchpakketten laten maken. Ideaal voor tijdens uw dagje weg! 

Ontdek meer over Hotel Leusden-Amersfoort