Home

VAN DER VALK HOTEL LEUSDEN-AMERSFOORT

Hotel Leusden-Amersfoort, gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over gratis wifi. 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels?  Bekijk de aanbiedingen van alle hotels
1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL LEUSDEN-AMERSFOORT

Hotel Leusden-Amersfoort, gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, is de ideale uitvalbasis voor de recreant of zakelijke gast. Het hotel beschikt over gratis wifi Bezoekt u een congres of evenement in de Jaarbeurs Utrecht? In nog geen 22 minuten bent u vanuit Van der Valk Hotel Leusden bij de Jaarbeurs.

In het groene hart tussen Amersfoort en Utrecht vindt u Hotel Leusden-Amersfoort. Zakelijke efficiency wordt hier gecombineerd met de sfeer en luxe van een viersterren hotel. De centrale ligging, direct aan de A28 en de goede bereikbaarheid maken het tot een geliefde accommodatie.

Faciliteiten

Ervaar de ruimste kamers van Midden-Nederland! De 172 kamers van Hotel Leusden-Amersfoort, met een afmeting van 40m2, zijn van alle gemakken voorzien. De kamers beschikken over gratis internet, een bad, douche, bureau en een balkon. Tevens beschikt Hotel Leusden over 4 executive suites en 4 Themakamers met jet-stream douche en bubbelbad. In het restaurant met aangrenzend terras kunt u genieten van diverse gerechten. Het Grand Café is de ideale plek om uw bijeenkomst te beginnen of te eindigen met een hapje en een drankje. Hotel Leusden-Amersfoort beschikt over ruim 200 gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage.

Ligging & Bereikbaarheid

Hotel Leusden-Amersfoort is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Met haar ideale ligging aan de A28 en dichtbij de A1 is de locatie zeer goed bereikbaar. Er is een bushalte op nog geen 5 minuten loopafstand van het hotel.

Meetings

De zalen in Hotel Leusden-Amersfoort zijn multifunctioneel en geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Een gezellig personeelsfeest, congres of een vergadering; in Hotel Leusden bent u aan het juiste adres! Uw bijeenkomst wordt vakkundig begeleidt en georganiseerd. Het hotel beschikt over 5 plenaire vergaderzalen met daglicht en een balkon met een totale oppervlakte van 350m2. De 2 luxe boardrooms beschikken over alle audiovisuele middelen, een eigen koffieapparaat, airconditioning en een LCD scherm. Het neusje van de zalm is het penthouse op de 7e etage met een uniek uitzicht over Leusden en Amersfoort.