VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL LIEGE

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Keuken geopend voor hotelgasten
  • Inclusief uitgebreid ontbijt

Hotel Liège Congres beschikt over maar liefst 219 kamers. Er zijn verschillende kamertypes, van standaardkamers tot suites. Hier zit ongetwijfeld een kamer tussen die aan uw wensen voldoet! 

De aanbiedingen van Hotel Liège Congres zijn inclusief ontbijt. Bekijk alle beschikbare aankomstdata en geniet van een minivakantie in de stad Luik!

1 nacht
2 of meer nachten

Herfst Deals: 1 nacht

Overnachting tot 12 november

 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels 

Het hotel bevindt zich in het centrum van Luik, naast het Congrespaleis. Het ligt dicht bij de snelweg en beschikt over een grote, ondergrondse, betaalde parkeergarage. De internationale luchthaven Liège Airport, ook wel bekend als Luik-Bierse, ligt op iets meer dan 10 kilometer afstand van het hotel. Heeft u een vliegreis op de planning staan vanaf deze luchthaven? Verleng uw vakantie dan door voor of na uw reis te overnachten bij Hotel Liège Congres! Dit scheelt reisstress waardoor u met een onbezorgd en uitgerust gevoel op vakantie gaat!

Skybar en wellness

Als gast kunt u genieten van net dat beetje extra. In de fitness van 300 m² kunt u namelijk gratis gebruik maken van personal coaching, zodat u gemotiveerd kunt beginnen aan uw persoonlijke doelen! Hierdoor kunt u veilig trainen en kan er samen gekeken worden naar de oefeningen die bij u passen. Vergeet ook niet het ruime binnenzwembad van tien bij vijf meter te bezoeken, hier heeft u een fantastisch uitzicht over de brug Pont Albert.

U hoeft het hotel niet te verlaten om te genieten van de stad. Op de tiende verdieping zit de Skybar, waar u kunt genieten van de Vlaamse frieten met uitzicht over de Maas. Voor het diner kunt u een plaats reserveren bij Restaurant Le W.

Ontdek meer over Hotel Liege