VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL NAZARETH - GENT

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Uitgebreid ontbijt
  • Genieten in het restaurant

Van der Valk Hotel Nazareth-Gent is gelegen tussen Kortrijk en Gent, het hotel ligt op 15 minuten rijden van het centrum van Gent. Ook staat u binnen een half uur in het gezellige Kortrijk.  

Wilt u er op uit in het avontuurlijke Gent of in de Leiestreek? Of wilt u een ritje door de heuvelachtige Ardennen? Hotel Nazareth-Gent biedt de mogelijkheid om scooters te huren, ook zijn er verschillende routes op te halen bij de receptie. Slaat u liever een balletje? De prachtige golf & country club Oudenaarde ligt op 25 km afstand van het hotel, en beschikt over twee golfterreinen met elk 18 holes.

 

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Leuke bezienswaardigheden

Hotel Nazareth-Gent bevindt zich middenin de Leiestreek, de streek is vernoemd naar de rivier de Leie. In het gebied bevinden zich allerlei kleine dorpjes en andere bezienswaardigheden, ook kunt u een heerlijke wandeling maken langs de overs van de rivier. Bekijk de indrukwekkende historische en authentieke gebouwen van de binnenstad van Gent, u kunt dit doen door een tocht te maken per koets of boot door het gezellige centrum!  

Weg met de kids

Bent u een weekend weg met de kinderen? Geniet van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de buiten speeltuin, verder zorgt het hotel op zon- en feestdagen voor kinderanimatie. 

Genieten in de bar

Na al deze leuke activiteiten toe aan een borrel? Dan bent u welkom in bar De Brasserie, een gezellige en sfeervolle bar. In ons restaurant bereiden de chefs heerlijke gerechten met dagverse producten, de menukaart is geïnspireerd op de Frans-Belgische keuken.  

Bekijk al onze deals en aanbiedingen en geniet van uw verblijf inclusief een heerlijk ontbijt! 

Ontdek meer over Hotel Nazareth-Gent