VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL NIJMEGEN LENT

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op dag van aankomst
  • Genieten in het restaurant

Old city, Young Vibe: dat is de stad Nijmegen! Een stad met een rijke historie, gelegen in een schitterende omgeving. Kom je voor de natuur, kies je voor cultuur of ga je voor culinair? In Nijmegen is dat allemaal te vinden. Bekijk hier de beste aanbiedingen van Van der Hotel Nijmegen-Lent en geniet van alle luxe van het hotel inclusief ontbijt!

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winterBenieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Omgeving en luxe verblijven

Struin langs de Waalstrandjes, ga shoppen in de Stikke Hezelstraat, pak een terrasje op de Waalkade of bezoek een museum. ’s Avonds strijk je neer in één van de vele restaurants en daarna geniet je van de levendige sfeer in de historische straatjes. Het is onmogelijk om de stad en haar omgeving in een dag te doorgronden, dus waarom geen langer verblijf? Met 116 kamers in diverse luxetypen, een ruim restaurant, moderne hotelbar en zonnig terras is Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent de ideale uitvalsbasis! 

Perfect bereikbaar

Het hotel is perfect bereikbaar per auto, bus en trein. Vanaf Station Nijmegen-Lent -op 1 minuut lopen van het hotel- brengt de trein je in slechts 5 minuten naar het centrum van Nijmegen! Sportief aangelegd? Huur dan een fiets bij de receptie van het hotel en trotseer de ‘Snelbinder’, de brug die Lent verbindt met de binnenstad. 

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent staat al sinds 2016 in de top 3 van ‘Beste Hotels van Nederland’, niet in het minst om haar toegewijde medewerkers. Wil je het zelf ervaren? Boek dan nu een verblijf voor een scherpe prijs. Laat het genieten maar beginnen!

Ontdek meer over Hotel Nijmegen-Lent