VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL RIDDERKERK

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Heerlijke overnachting
  • Genieten in het restaurant

Van der Valk Hotel Ridderkerk ligt in de Randstad regio en is goed bereikbaar. Het hotel is omringd door een natuurrijke omgeving. Hotel Ridderkerk beschikt over 140 moderne hotelkamers en suites, een restaurant, hotelbar en ruim terras. In het restaurant bestelt u niet alleen van de kaart, maar geniet u bijvoorbeeld ook van een Afternoon Tea. Voor de kleintjes hebben we een speciale Wereldeters menukaart. Heeft u iets bijzonders te vieren? Ook voor speciale diners, borrels en feesten bent u bij Hotel Ridderkerk aan het juiste adres.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels?
 Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Heeft u iets bijzonders te vieren? Ook voor speciale diners, borrels en feesten bent u bij Hotel Ridderkerk aan het juiste adres.

Bij het hotel kunt u gratis parkeren en het beschikt over elektrische oplaadpunten voor zowel auto's als fietsen. Het is ook mogelijk een fiets te huren om een van de vele fietsroutes in de omgeving te verkennen. De vriendelijke en gastvrije medewerkers van Hotel Ridderkerk informeren u graag over de diverse mogelijkheden die het hotel en de omgeving te bieden hebben.

Omgeving Hotel Ridderkerk

Van der Valk hotel Ridderkerk is zeer gunstig gelegen voor een dag of weekend weg. Het hotel ligt in de Randstad regio, onder Rotterdam. Hotel Ridderkerk vormt de perfecte uitvalsbasis voor een natuurlijk dagje uit. Zo kunt u wandelen langs de Oude Maas, de molens van Kinderdijk bezoeken en een fiets- of kanotocht maken. En een ritje met de Waterbus brengt u over het water naar bijvoorbeeld Dordrecht of de Hollandse Biesbosch. De omgeving van Hotel Ridderkerk heeft voor iedereen iets te bieden.

Ontdek meer over Hotel Ridderkerk