VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL SPREEWALD

Het Spreewald Hotel bevindt zich tussen de weilanden, bossen en mooie natuurgebieden. Hoewel het hotel zich in zo’n natuurrijke omgeving bevindt, ligt het hotel slechts 1 km van de A13. Het hotel beschikt over alle luxe faciliteiten die u van een Van der Valk Hotel verwacht om er een ontspannen verblijf van te maken! Bekijk hier de beste aanbiedingen van Van der Valk Hotel Spreewald. Geniet van een verblijf vol met luxe.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


 Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Ontdek de omgeving

In de omgeving van het hotel kunt u heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de natuur. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door Aken langs alle mooie rivieren, of door het sprookjesachtige landschap. Gaat u er liever op uit naar een leuke stad of plaats? Dan is de hoofdstad Berlijn een echte aanrader. Hier kunt u de cultuur van de stad proeven of een bezoek brengen aan de grote dierentuin. Het hotel beschikt over een grote parkeerplaats met een groot aantal elektrische laadstations voor uw elektrische auto of fiets.  

Heerlijk dineren

Na een leuke dag kunt u aanschuiven in verschillende restaurants van het hotel, zo kunt u kiezen uit een á la carte diner of een lekker diner met regionale gerechten. Voor een drankje en een hapje kunt u terecht in de gezellige hotelbar, of op het terras. Op de zondagen kunt u uw dag ontspannen beginnen met een uitgebreid brunchbuffet. 

Luxe kamers

Van der Valk Hotel Spreewald beschikt over 101 verschillende sfeervolle en luxe kamers, voorzien van alle gemakken voor een aangenaam en comfortabel verblijf. U kunt in het hotel terecht in kamers voor twee personen maar ook voor een verblijf met het hele gezin. Ieder kamer beschikt over airco, flatscreen-tv en een badkamer met een douche of bad.  

Ontdek meer over Hotel Spreewald