Home

VAN DER VALK HOTEL SPREEWALD

In Hotel Sreewald mag u zeker (zeldzame) verassingen verwachten: prachtige uitzichten, een ongerepte, weelderige natuur, vriendelijke mensen en rust. Ver van het stadsleven, idyllisch en rustig gelegen, nodigt het Spreewald Parkhotel u uit met 160 gemoedelijk ingerichte kamers met telefoon, TV, ligbad, toilet, minibar en sommigen zelfs met balkon! Ontspan na een dag vol belevenissen in een van de stijlvol ingerichte suites met een oppervlakte van 110 m² en een luxe bad met whirlpool. Daarnaast staan voor bijzondere gelegenheden de luxe suites met whirlpool en kleine sauna ter beschikking.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

OVER HOTEL SPREEWALD

Inrichting
Geniet van rustige nachten in de gemoedelijke en ruime kamers. De kamers met airconditioning beschikken over een zithoek, een bureau, een garderobe met bagagerek, badkamer met ligbad en toilet. Bovendien zijn de kamers voorzien van een tv, telefoon en een minibar. In deze categorie zijn zowel roken als niet-roken kamers beschikbaar.
 
Ligging & bereikbaarheid
Omgeven door bossen en velden bevindt zich, het ondanks de zeer gunstige ligging aan de A13, het rustig gelegen Spreewald Parkhotel. Afrit Freiwalde is slechts 1 km van het hotel verwijderd en maakt Spreewald Parkhotel het ideale startpunt voor uitstapjes en dagtochten.

Vergaderingen
Afgeschermd van het hectische stadsleven, aan de rand van het Spreewald, bevindt zich Spreewald Parkhotel. U zoekt een geschikte locatie voor een vergadering, een seminar, een presentatie, een tentoonstelling, een bedrijfs- of jubileumsfeest? Het Spreewald Parkhotel is ondanks zijn gunstige ligging, een ware oase van rust. Deze rust en inspirerende sfeer bieden de gasten, ver van het stadsgedruis, nieuwe concentratiekracht en creativiteit. De flexibele- en  genereuze ruimtes, met een totaaloppervlak van maar liefst 375 m², verdeeld in 6 vergaderruimtes, bieden ruimte voor elke aangelegenheid - van evenementen of seminars van 10 - 250 personen in een zowel gemoedelijke als stijlvolle omgeving. De professionele banket afdeling neemt de planning, organisatie en uitvoering van uw evenement graag van u over.