VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL STEIN-URMOND

  • Gratis annuleren tot 12:00 's middags op de dag van aankomst
  • Heerlijke overnachting
  • Genieten in het restaurant

Wilt u een voordelig nachtje weg bij Van der Valk Hotel Stein-Urmond? Het hotel is de perfecte uitvalsbasis als u op zoek bent naar een hotel dat gelegen aan de Belgische en Duitse grens of voor een weekendje Maastricht!

 

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

 Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

In de natuurrijke omgeving bevindt zich het Steinerbos en Kasteelpark Born. Hier kunt u gezellig met uw gezin of partner naar toe. Dit vindt u op loopafstand van het hotel. Het Steinerbos beschikt over een overdekt zwembad, buitenbad, speelbos en een overdekte speeltuin. Zoekt u meer de gezelligheid van een grote stad? Dan liggen steden Maastricht en Sittard in de nabije omgeving. Deze steden zijn perfect om heerlijk te winkelen of van een gezellige lunch of diner te genieten. Voor een voordelige prijs merkkleding kopen? Designeroutlet Roermond bevindt zich op nog geen 30 minuten rijden van het hotel!  

Restaurant en bar

Het hotel beschikt over een sfeervol en gezellig restaurant waar u aan kunt schuiven voor verschillende streek- en seizoensgebonden gerechten. Na het heerlijke diner kunt u gezellig natafelen in de hotelbar. Bestel nog een heerlijk drankje of een kopje koffie en kom nog even samen tot rust en geniet nog even na van een heerlijke avond.  
 
Komt u met de auto op bezoek? Het hotel heeft voldoende parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren. Heeft u een Tesla of een elektrische auto? Dan kunt u uw auto gemakkelijk opladen bij de Tesla superchargers of andere elektrische laadpalen. 

Ontdek meer over Hotel Stein Urmond