VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL TIEL

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Heerlijke overnachting
  • Genieten in het restaurant


Van der Valk Hotel Tiel is meer dan alleen een hotel. U kunt hier overnachten in een van onze 181 luxe kamers en suites die voorzien zijn van de laatste faciliteiten. Wilt u graag overnachten in een van de mooiste gebieden van Nederland? Bekijk dan hier de beste aanbiedingen inclusief ontbijt.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 
Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Restaurant en bar

U kunt genieten van koffie en gebak, een high tea of high wine in de Lobby Bar, uitkijken over de gehele Betuwe in de op 53 meter hoogte gelegen SIXX Skybar of gaan voor een gezonde smoothie in de Pool Bar & Lounge.

Ontbijten, lunchen of dineren? Dat doet u in het à la carte restaurant; een sfeervolle plek waar u kunt proeven van internationale gerechten die door gepassioneerde koks versbereid worden. Mooi weer? Zoek een plaats op het heerlijke terras.

Overnachten en omgeving

Met 181 kamers en diverse thema suites heeft u een ruime keuze voor heerlijk nachtje weg of weekendje weg. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over faciliteiten voor een heerlijk verblijf bij Van der Valk Hotel Tiel. Zo kunt u een overnachting gemakkelijk combineren met een uitstapje naar Utrecht, 's-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Binnen 30 minuten bevindt u zich in deze gezellige steden. Tevens is het hotel gelegen in het hart van de Betuwe. In dit prachtige gebied kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Faciliteiten

Waag een gokje in het Gran Casino, volg een training bij Fitnessclub Tiel en draai uw auto door de wasserette bij Carwellness Tiel. 

Ontdek meer over Hotel Tiel