Home

Voordelig overnachten bij VAN DER VALK HOTEL VENLO

Van der Valk Hotel Venlo bouwt aan de toekomst. De gasten worden ontvangen in een nieuw, duurzaam en cradle to cradle geïnspireerd hotel. Op dit moment wordt er gewerkt aan de realisatie van dit unieke hotelgebouw. Het gebouw, de inrichting en de dagelijkse exploitatie wordt duurzaam ontwikkeld. Het hotel streeft naar een circulaire economie zonder afval en daarbij wordt het hotel gezien als een grondstoffenbank. Wilt u komen verblijven bij het duurzame en moderne Van der Valk Hotel Venlo? Bekijk dan hier de beste aanbiedingen!

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Pop-up restaurant Taste of V

Tijdens de bouwperiode zijn er 60 comfort kamers beschikbaar en kunnen hotelgasten lunchen en dineren in het moderne pop-up restaurant Taste of V in het centrum van Venlo met op de 1e etage een vergaderzaal. Neemt u voor meer informatie contact op met het hotel.

Faciliteiten

Het hotel beschikt vanaf het voorjaar 2021 over 168 moderne en luxe ingerichte kamers, 12 moderne vergaderzalen met een totale capaciteit tot 600 personen, een auditorium met 125 zitplaatsen, een à la carte restaurant, live cooking restaurant, hotelbar, topfloor zaal op de 12e etage, fitness- en wellnessetage en een binnenzwembad.

Ligging & Bereikbaarheid

Het hotel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en ook kunnen er fietsen gehuurd worden. Er zijn moderne voorzieningen aanwezig om elektrische auto’s en fietsen op te laden.

Hotel Venlo is met zijn duurzame en cradle tocradle geïnspireerde aanpak uniek in Noord-Limburg en ligt aan de rand van de stad, langs de A67 richting Duitsland en nabij het Limburgse Maasduinen gebied. Het stadscentrum van Venlo ligt op 10 minuten afstand. Airport Düsseldorf en het centrum van Eindhoven en Nijmegen ligt op 45 minuten afstand.