VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL VENLO

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Heerlijke overnachting
  • Genieten in het restaurant

Wees welkom in dit gloednieuwe, duurzame en cradle to cradle geïnspireerde hotel. Het gebouw, de inrichting en de dagelijkse exploitatie is duurzaam ontwikkeld. Het hotel streeft naar een circulaire economie zonder afval en daarbij wordt het hotel gezien als een grondstoffenbank. Wilt u komen verblijven bij het duurzame en moderne Van der Valk Hotel Venlo? Bekijk dan hier de beste aanbiedingen!

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

 Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

 

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 168 moderne en luxe ingerichte kamers, 12 moderne vergaderzalen met een totale capaciteit tot 600 personen, een auditorium met 125 zitplaatsen, een à la carte restaurant, live cooking restaurant, hotelbar, topfloor zaal op de 12e etage, fitness- en wellnessetage en een binnenzwembad.

Ligging & Bereikbaarheid

Het hotel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en ook kunnen er fietsen gehuurd worden. Er zijn moderne voorzieningen aanwezig om elektrische auto’s en fietsen op te laden.

Hotel Venlo is met zijn duurzame en cradle tocradle geïnspireerde aanpak uniek in Noord-Limburg en ligt aan de rand van de stad, langs de A67 richting Duitsland en nabij het Limburgse Maasduinen gebied. Het stadscentrum van Venlo ligt op 10 minuten afstand. Airport Düsseldorf en het centrum van Eindhoven en Nijmegen ligt op 45 minuten afstand.

Ontdek meer over Hotel Venlo