VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK THEATERHOTEL DE ORANJERIE

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 24 uur op dag van aankomst
  • Genieten in het restaurant

Geniet in de historische binnenstad van Roermond van een heerlijk verblijf. TheaterHotel De Oranjerie ligt midden in het centrum en op loopafstand van het Designer Outlet Roermond, waar meer dan 200 winkels zorgen voor een ongekende shopervaring. Het hotel heeft naast twee eetgelegenheden ook nog een in-house theater waar gedurende het jaar ruim 100 voorstellingen op de bühne staan. 

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

Historie

Na een moeilijke periode voor het Cultureel Centrum in Roermond werd er midden jaren negentig gezocht naar een overnamekandidaat. Van der Valk zag kansen en stapte in. Na de overname werd er direct flink uitgebouwd met een nieuwe hoteltoren van 12 verdiepingen. Inmiddels 25 jaar later staat het theater er nog steeds en biedt deze met haar 750 stoelen plek aan meer dan 100 voorstellingen per jaar.

Eten & Drinken

Met Cerise Grand Café heeft TheaterHotel De Oranjerie een prachtige formule gecreërd om te genieten van heerlijke seizoensgerichte gerechten. Hierbij is Cerise Grand Café 7 dagen per week geopend met ruime openingstijden. Zo kan er heerlijk worden genoten van koffie met gebak, lunch, diner of een borrel met hapjes. Heerlijk eten met het theater combineren? TheaterHotel De Oranjerie heeft verschillende arrangementen in combinatie met het theater.

Prachtige omgeving

Geniet van de prachtige Limburgse omgeving. In en om Roermond is genoeg te doen aan diverse activiteiten. Of u nu op zoek bent naar avontuur, sportiviteit of natuur. Roermond heeft het allemaal. Met het Cuypershuis, ECI Cultuurfabriek, Roermonds Historiehuis, De Maasplassen, natuurgebied De Meinweg, Golfbaan De Herkenbosche, Designer Outlet Roermond en nog veel meer. Of ontdek Roermond en haar omgeving per fiets. De ruim 1000 goed gemarkeerde fietsroutes zijn bij uitstek geschikt om heerlijk te ontspannen én te genieten van de natuur.

Ontdek meer over TheaterHotel de Oranjerie