Altijd het leukste kinderhotel

Trekt u er lekker op uit met het hele gezin? Bij Van der Valk zorgen we ervoor dat kinderen zich altijd opperbest vermaken. Van extra ruime familiekamers tot ons speciale Wereldeters kindermenu; dat maakt een Van der Valk Hotel altijd een fantastisch kinderhotel!

Familiekamers

In dit hotel met kinderen kunnen ze genieten end an doet u dat ook, toch? Veel Van der Valk Hotels beschikken over speciale familiekamers, ideaal wanneer u het liefst met het hele gezin op één kamer een nachtje weg wilt met kinderen. Er zijn zelfs speciale themakamers, zoals bij Van der Valk Hotel Gilze Tilburg. Neem bijvoorbeeld de Sprookjesbos kamer, een regelrechte beleving die uw kinderen niet snel zullen vergeten. Een eigen kamer voor de kids en toch dichtbij? Van der Valk biedt ook diverse kamers aan met ‘connecting doors’, deuren waarmee twee kamers aan elkaar verbonden zijn. Zo beslist u zelf of u de deuren openlaat voor één grote kamer of dichtdoet voor meer privacy. Wanneer u op zoek bent naar een familiehotel met een zwembad, bent u bij Van der Valk aan het juiste adres! Veel van onze hotels beschikken over verschillende faciliteiten waaronder een zwembad. Een fantastisch kinderhotel dus!

Hotel voor kinderen in Nederland

Kinderen zijn meer dan welkom in onze restaurants, schuif gezellig aan! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's. Samen met Timo Toekan gaan de kids op reis naar landen als Hawaï, Zweden, Zuid-Afrika, China Italië, en natuurlijk Nederland. Bij elk gerecht vertelt Timo iets leuks over het land, zoals allerlei weetjes en verhalen.

Op avontuur bij een Van der Valk Kinderhotel

Natuurlijk komen kinderen ook rondom de Van der Valk Hotels niets te kort. Zo zijn er verschillende hotels met speeltuin waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Van de glijbaan af, samen op de schommel of kunstjes doen op het klimrek. Lekker spelen in de buitenlucht is ook nog eens hartstikke gezond; win-winsituatie!

Ook zijn er genoeg activiteiten te ondernemen met de kinderen in de buurt van de Van der Valk hotel voor kinderen.. Zo zijn er talrijke attractieparken die een bezoekje waard zijn. Samen een dagje naar de Efteling om het sprookjesbos te ontdekken. Of bezoek het attractiepark Toverland, met 34 attracties voor jong en oud. Gaat u liever naar de dierentuin? Dan is Safaripark de Beekse Bergen zeker een goede optie. Ontdek het dierenrijk en ga met het gezin op Safari. Meer fan van vogels spotten? Vogelpark Avifauna biedt uw gezin een enorme diversiteit aan exotische vogels. Komt u genieten in een van onze kindvriendelijke hotels?