De leukste avonturen beleef je in Madurodam!

Beleef de leukste avonturen in Madurodam! Red Nederland van een dreigende overstroming, klim en klauter door interpretaties van Hollandse Meesters en versla de Waterwolf. Er is zoveel te doen. Dat moet je meemaken! 

Begin je reis door Nederland bij ons levensgrote vliegtuig The Flying Dutchman. Bestemming bereikt? Op naar de dj-tafel, waar je je nieuwe bangers laat horen aan de Madurodammers. Hé, wacht eens even. Staat de Rotterdamse haven in de fik?! De blusboten en reddingsbrigade hebben een aanvoerder nodig. Dat ben jij! Snel, blus de brandjes! 

Leef je uit, buiten én binnen!

Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! En dit zijn nog maar 2 van de 6 binnenattracties waar je je helemaal uitleeft. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen? 

Regenbuitje? Ontdek de 6 binnenattracties!

Ook binnen is er bij Madurodam veel te doen. Fijn voor als het eventjes regent. Onze levensgrote én overdekte attracties houden je droog! Vergeet niet om even bij te komen in één van onze restaurants. Geniet van een lekkere kop thee met gebak, een huisgemaakt soepje of luxe broodje.  

Enne een laatste waarschuwing: onze nieuwe binnenattractie De Hollandse Meesters laat je fantasie he-le-maal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster. Of doe het helemaal anders. Jij bepaalt! Madurodam. Moet je meemaken! 

Boek je overnachting bij Valk Verrast

Maak uw uitje naar Madurodam compleet en boek een overnachting met diner bij één van de Van der Valk hotels in de buurt. Diverse Van der Valk-hotels bevinden zich op korte afstand en bieden comfortabele accommodaties en uitstekende eetgelegenheden om je avontuurlijke dag af te sluiten in stijl. Bekijk de onderstaande hotels nabij Madurodam.

Deelnemende hotels

Toon filters