Ontbijt Amsterdam

Wilt u graag de dag starten met een overheerlijk ontbijt in Amsterdam? Kies dan voor Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel waar u uitgebreid kunt genieten van het ontbijtbuffet in het sfeervolle restaurant Buffet ‘t IJ. Men zegt dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Zo kunt u bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel onbeperkt genieten van een uitgebreid zelf samengesteld ontbijt voor €22,50 per persoon.

Een heerlijk ontbijt in Amsterdam

Bij Van der Valk vertrekt u gegarandeerd met goed gevulde maag met een ontbijt in het hotel. Start de dag bijvoorbeeld met ovenvers brood en kies uit diverse vleeswaren, zoetigheden of verschillende soorten kaas. De ontbijt koks bieden perfecte ontbijtservice in hotel amsterdam en maken heerlijke vers bereide eieren voor u klaar. Bent u meer fan van een yoghurt ontbijt? Dan zijn daar uiteraard mogelijkheden voor bij buffet ‘t IJ! Zo kunt u uw eigen ontbijt samenstellen met verse yoghurt en eventueel ontbijtgranen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende soorten vers fruit om te combineren met uw yoghurt ontbijt of een los stuk fruit om de dag gezond te starten! Daarnaast heeft u onbeperkt de mogelijkheid om koffie, thee en fruitsappen te pakken van het buffet.

Dagje Amsterdam

Bij Van der Valk geniet u dus van een volledig ontbijt met genoeg keuze voor zowel jong als oud. Een stevig ontbijt in het hotel geeft u genoeg energie om een dagje Amsterdam te verkennen of  een dagje te shoppen. Tot slot, kunt u een ontbijt combineren met een voetbal dag voor de liefherbbers rijdt u binnen 7 minuten van het hotel naar het Johan Cruijf Arena

 

Deelnemende hotels

Toon filters