FLEXIBILITEIT KENT GEEN GRENZEN

Het professionele team van Van der Valk Business regelt meetings, incentives, conferences, events en hotelovernachtingen bij alle 68 aangesloten Van der Valk locaties in binnen- en buitenland. Ferrero is voor Van der Valk Business een belangrijke klant op het gebied van conferences. Valk Magazine belicht deze samenwerking.

Ferrero produceert al ruim zeventig jaar een uitgebreid assortiment chocoladelekkernijen waaronder Kinder, Ferrero Rocher en de bekende chocoladepasta Nutella. De producten worden verkocht in meer dan 170 landen. De Ferrero groep is met meer dan dertigduizend werknemers actief in 55 landen. Een grote speler dus, die in Van der Valk de juiste partner vond voor onder meer conferences.

Emmanuelle Lorusso van Ferrero vertelt: “Ferrero Ardennes in Arlon in België ontvangt veel medewerkers van vestigingen uit andere landen. Deze mensen moeten meerdere nachten ergens verblijven. Hiervoor zochten wij een geschikte en betrouwbare partner in de omgeving. Bovendien organiseren onze verkoopen marketingteams van onze vestigingen in Brussel en Breda regelmatig meerdaagse conferences. Hiervoor waren we op zoek naar een passende locatie met verschillende vergaderruimten om tot wel 120 personen te ontvangen. Dit vonden we bij Van der Valk. Hotel Arlon bijvoorbeeld, ligt op minder dan vijf minuten rijden van onze vestiging in Arlon. Het hotel is voor ons dus uitstekend bereikbaar, heeft een hoogwaardige service en verschillende restaurants. Dat alles in een moderne en aangename omgeving plus, ook erg belangrijk, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

Flexibiliteit
Jaarlijks boekt Ferrero talloze reserveringen bij Van der Valk hotels. Deze worden doeltreffend en efficiënt geregeld via Van der Valk Business. Accountmanager Nikita Bloes is bij Van der Valk Business het aanspreekpunt. Nikita: “Voor Ferrero maakt de service desk ook reserveringen in Nederlandse hotels, maar dat zijn voornamelijk kortere meetings. In de Belgische hotels, voornamelijk in Hotel Arlon, worden veel conferences geregeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten van het hotel.” Volgens Nikita loopt de samenwerking met Ferrero al vanaf het begin heel goed. “We hadden een heel goede start waarbij de communicatie vanaf dag één vlekkeloos verliep. Het fijne aan deze klant is dat de wensen altijd duidelijk zijn. Het is prettig schakelen met enthousiaste mensen die goede kennis van zaken hebben. Emmanuelle weet bij een aanvraag altijd heel goed wat ze wil. Dat maakt het voor ons makkelijk om goed naar de hotels te communiceren wat Ferrero bij conferences verwacht.” Voor Ferrero is het fijn dat er bij Van der Valk Business één contactpersoon is waarmee je altijd snel kunt overleggen, vindt Emmanuelle. “Door de uitstekende bereikbaarheid en snelheid van de bemiddeling met de hotels maakt Van der Valk Business echt het verschil. Mijn aanvragen kunnen weleens veranderen waardoor flexibiliteit nodig is en dat is bij Van der Valk nooit een probleem. Daardoor is het een betrouwbare partner. De ondersteuning bij de complete organisatie van onze conferences is echt uniek. We gaan samen voor het beste resultaat. Daarbij is het contact met de medewerkers van Van der Valk ontzettend hartelijk.”

De hoogste kwaliteit
Ferrero hanteert voor haar producten een veeleisend kwaliteitsen versheidsbeleid. Ook Van der Valk gaat elke dag voor de hoogste kwaliteit en service voor haar gasten. Dat wordt opgemerkt door Ferrero. Emmanuelle: “We zien dat de Van der Valk hotels voortdurend meegaan met de nieuwste ontwikkelingen en investeren in een complete service met de hoogste kwaliteit op elk gebied: receptie, catering, comfortabele hotelovernachtingen en vergaderruimtes met alle gewenste multimedia. Bovendien kunnen onze medewerkers er gratis parkeren, heel fijn!” Ferrero en Van der Valk Business streven ernaar om deze prettige samenwerking voort te zetten.

Nikita: “Het geeft een geweldig gevoel om samen te werken met zo’n mooi en gerenommeerd bedrijf als Ferrero en hun bijeenkomsten tot een succes maken. Dit komt volgens mij omdat de mensen die daar werken minstens even enthousiast zijn als het team van Van der Valk Business. Ik kijk ernaar uit om deze succesvolle samenwerking voort te zetten door elkaar steeds aan te vullen waar nodig.”