Hotel Mons breidt uit met groot congres gebouw 
27 nieuwe zalen 

Groot nieuws voor Hotel Mons Congres & Spa! Zij hebben namelijk de exploitatie van het naastgelegen Wallonia Conference Center Mons (WCCM) overgenomen. 

Deze aanwinst betekent voor het hotel 27 nieuwe zalen erbij. Directeur Mathieu Wohrmann (4e generatie): “We zijn hier al een hele tijd mee bezig en ik ben heel blij dat het nu eindelijk definitief is. In het Conference Center kunnen we groepen in allerlei groottes ontvangen, van kleine groepen tot 1500 personen per zaal. Binnen die 27 zalen zitten drie auditoria van totaal 500, 200 en 100 personen, dus we hebben voor allerlei wensen wel iets.”

Het gebouw van de hand van de beroemde architect Libeskind mag er zeker zijn. “Het is echt een uniek gebouw”, vindt Mathieu. “Als je er binnenkomt, zie je direct dat het een juweeltje is.” Het Conference Center ligt pal naast het hotel en hoort er dan ook helemaal bij. “We doen alles vanuit het hotel, alle evenementen en verhuur loopt via hier. Ook de catering doen wij in principe erbij, tenzij de gasten dat per se anders willen.”

De exploitatie is sinds december 2018 overgenomen en het animo van gasten is groot. Mathieu: “De afgelopen eerste maanden hebben wij hier al meer gasten ontvangen dan voorheen in een jaar tijd gebruikelijk was. We mogen hier dus zeker niet klagen!” 
Meer info: www.wccm.eu