HOTEL TIEL
Vernieuwde Lobbybar 

De voormalige koffiebar in Hotel Tiel is vernieuwd. Met ruimere openingstijden en een vernieuwde menukaart is de Lobbybar al direct een succes.

Sinds de opening van het flink uitgebreide Hotel Tiel in 2016 is de koffiebar geliefd onder gasten. Het is een aantrekkelijke plek bij binnenkomst om gezellig te zitten met een drankje of voor een zakelijke afspraak. Nu de bar sinds het voorjaar langer open is, merkt de directive meteen dat het er nog levendiger is. Annabel van der Valk, 4e generatie, vertelt: “Voor wie even iets wil drinken voor of na het diner, hadden we nog geen geschikte plek waar  gasten iedere dag van de week naartoe kunnen. We zagen dat daar wel vraag naar was. De koffiebar was daarvoor

perfect en is daarom getransformeerd tot Lobbybar. Waar sommige hotelbars wat meer weggestopt zijn, ligt die van ons op een centrale plek op de begane grond. Nu is de bar geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. We merkten meteen dat onze gasten daar nu vaker gaan zitten. Het is een veel levendiger plek geworden, het is echt het middelpunt van ons hotel.”

In de bar zijn nog steeds vele soorten koffie en thee te verkrijgen uit diverse werelddelen. Ook het dagelijks verse gebak blijft onweerstaanbaar. Wat wel nieuw is, is de menukaart met diverse hapjes. “Voor uitgebreide gerechten ga je naar ons restaurant, maar we wilden hier ook iets te eten aanbieden. Daarom is dit een menukaart met diverse bites, zoals vers gebakken brood met tapenade, bittergarnituur en een kaasplankje. Ook bieden we arrangementen met high tea en high wine. Bovendien is ons aanbod dranken zeer uitgebreid met speciaal bier, wodka, whisky, cognac en gin-tonic”, aldus Annabel.

Door de metershoge ramen vanaf de grond tot het plafond komt er veel licht in de ruimte, die sfeervol is ingericht. “Gedurende de dag transformeert deze ruimte van een koffiebar waar mensen zitten te werken in een hippe avondbar met bluesmuziek op de achtergrond. Het is dus een fijne bar voor het drinken van een van de speciale koffies, maar ook voor een lekkere cocktail of een afzakkertje voordat je naar je hotelkamer gaat. We zijn erg blij met de nieuwe bar. Wat we wilden bereiken is gelukt: een plek waar iedere gast fijn kan zitten. Er is een heel wisselend publiek en voor iedereen is het hier genieten, op elk moment van de dag. Dat is heel mooi om te zien!”