De nieuwe hotelbar van Hotel Ridderkerk

Dit voorjaar staat Rotterdam in het teken van het Eurovisie Songfestival. De bruisende havenstad is gemakkelijk te bezoeken vanuit Hotel Ridderkerk. Door de ideale ligging, goede faciliteiten én een nieuwe hotelbar is het hotel zeker een bezoek waard.

Directiepaar Freek en Krystle van der Valk, 4e generatie, is erg trots op het resultaat van de hotelbar. Krystle: “Het is een echte ontmoetingsplek geworden. We merken dat gasten de gezelligheid van de bar bewust opzoeken. Zo zijn we ’s ochtends al open met een kleine ontbijtkaart, kunnen gasten er lunchen en natuurlijk borrelen. Het is een levendige bar met altijd reuring.” De sfeer van de bar sluit naadloos aan op de rest van het hotel. Warme kleuraccenten gecombineerd met mooie materialen en diverse stoffen maken het plaatje compleet.

Het hotel ligt in een veelzijdige omgeving waar veel te zien en te doen is. Volgens Krystle is een bezoek aan de Fenix Food Factory een aanrader. “De foodhal net buiten de stad ligt aan de kade waar je gezellig op het terras kunt zitten. De sfeer is heel ontspannen en de bereikbaarheid is erg goed.” Tijdens een verblijf in Hotel Ridderkerk zoekt u ook eenvoudig de natuur op. Zo kunt u in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Bezoek bijvoorbeeld Kinderdijk, een UNESCO Werelderfgoed, wat een stukje geschiedenis vertelt over de strijd van Nederland tegen het water. Fiets langs de authentieke molens of ontdek het polderlandschap de Hoeksche Waard.

Volgens Krystle is bovendien een rit met de waterbus aan te bevelen. “Omdat we in een waterrijke omgeving liggen is het ook mogelijk om je met de waterbus door de regio te verplaatsen. Er zijn diverse bestemmingen. Zo ben je via het water bijvoorbeeld binnen 25 minuten in het centrum van Rotterdam.”