Nieuw: Hotel Luxembourg-Arlon!

In Arlon is net de bouwfase van het nieuwe Van der Valk hotel afgerond. Te vinden op een geweldige locatie te midden van prachtige golfbanen, wandelroutes en kastelen. In dit artikel krijgt u alvast een voorproefje en in de volgende editie is de volledige fotoreportage te bewonderen!

Sandra en Steven Zeeuw van der Laan, 4e generatie Van der Valk, vormen er de directie. Sandra: “Er kwamen al snel aanvragen binnen en er is veel interesse vanuit de omgeving, dus de eerste signalen waren goed. De bouw is voorspoedig verlopen en ik ben super trots op het eindresultaat! Het interieur zal luxe en kwaliteit uitstralen en heeft daarnaast een warme sfeer doordat er veel gebruik wordt gemaakt van hout en natuurlijke kleuren.”

Het hotel ligt op de heuvel aan de kruising van de twee snelwegen A4 en E411 en is hierdoor goed zichtbaar. Het heeft veertien etages en is 46 meter hoog, wat zorgt voor een fenomenaal uitzicht op de omgeving. Het is dan ook niet voor niets dat alle ramen in het gebouw van plafond tot vloer reiken! Ook bij de indeling van de ruime kamers is rekening gehouden met dit enorme pluspunt. Zo kun je vanuit de tweepersoons ligbaden van de badkamers kijken naar de groen omgeving.

“Dat we echt midden in het groen zitten is te merken op onze menukaart”, vertelt Sandra. “Naast het hotel komt een grote moestuin, waarin we zelf groente, fruit en kruiden gaan verbouwen. Van al die eigen producten zullen we heerlijke gerechten uit de Belgisch-Franse keuken serveren in ons restaurant.”

Zakelijk middelpunt
Voor zakelijke gasten heeft Hotel Luxembourg-Arlon 1200 m2 aan multifunctionele zalen, met ook hier ramen van vloer tot het plafond. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, gratis wifi en de meest moderne audiovisuele faciliteiten. Sandra: “We zijn compleet uitgerust voor vergaderingen en congressen in allerlei groottes. Onze locatie is heel goed bereikbaar. We zitten maar een kwartier van Luxemburg stad, tien minuten van het zakendistrict Cloche d’Or en twintig minuten van Kirchberg, met diverse Europese instellingen.”

Wie niet voor zaken komt, kan uiteraard ook van alles doen in de omgeving. Je kunt er waanzinnig mooi wandelen en fietsen. Ook de stad Luxemburg is een bezoek meer dan waard. Een van de beroemdste trekpleisters is het buitengewone netwerk van ondergrondse galerijen. Deze kazematten (bunkers) zijn erg indrukwekkend om te bezoeken. En wilt u gaan shoppen? Op de grens België-Luxemburg, vlakbij het hotel, bevindt zich het Designer Outlet Luxembourg, met grote merken voor goede prijzen. “Daarnaast is de Rockhal een grote publiekstrekker in de omgeving”, vult Sandra aan.

Hotel Luxembourg-Arlon in cijfers:

 •  120 Luxe kamers waaronder;
  Ruime thema suites 90 m2
  Ruime business suites 35 m2
  Luxe comfort kamers 30 m2
 • 1200 m2 Flexibele conferentieruimte
 • 2 restaurants
 • 2 Barren
 • 250 Gratis parkeerplaatsen
 • 6 Elektrische opladers (Tesla)

Nieuwsgierig geworden? Vanaf half juni zijn we geopend! Uiteraard laten we in het volgende Valk Magazine het resultaat zien.