Hotel Melle-Osnabrück 
Nieuw directiepaar

Nu Lucie Luiten, vierde generatie Van der Valk, en Thymen Simons het nog te openen Hotel Amsterdam-Amstel leiden, hebben zij het directiestokje in Hotel Melle-Osnabrück doorgegeven aan Lucies broer Alex en zijn vriendin Roxanne Snellenberg.

Begin dit jaar startten Alex en Roxanne in Hotel Melle-Osnabrück. Ze zijn beiden in de gastronomie opgegroeid. “Ondanks dat we in andere branches hebben gewerkt, is de passie voor de gastronomie nooit verdwenen”, zegt Alex.

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens hun studie aan de Hogere Hotelschool. Alex deed ervaring op als Business Controller en Roxanne doorliep een managementprogramma bij Lidl Nederland en werd projectmanager afdeling verkoop. Samen een hotel leiden is wel iets anders, maar het bevalt goed. “Toen deze positie vrijkwam, begon het stiekem weer te kriebelen om in de gastronomie aan de slag te gaan. Mijn zus en Thymen hebben fantastisch werk geleverd. Aan ons de uitdaging om dit voor te zetten.”

Toch hebben ze in korte tijd al het een en ander aangepast. Roxanne licht toe: “In het hotel was alles al goed op orde. Het is aan ons om de kwaliteit te verbeteren. We hebben twee nieuwe kamers gerealiseerd, het restaurant heeft ander meubilair en we hebben een Amerikaans BBQ-concept geïntroduceerd. Ook is de vergadertechniek verbeterd door een Barco systeem waardoor je je computer eenvoudig verbindt met de beamer en door de aanleg van glasvezel en acces points is de internetverbinding en -snelheid geoptimaliseerd. De volgende stap zijn nog meer vernieuwingen in de zalen en het door ontwikkelen van het food and beverage concept. Achter de schermen proberen we de efficiëntie te verbeteren, zodat onze medewerkers nog meer tijd hebben voor de gasten.”
Aan enthousiasme en plannen ontbreekt het niet bij dit managementpaar. Zij heten u graag van harte welkom in dit gezellige hotel in het Osnabrücker Land!

 'In het hotel was alles al goed op orde. Het is aan ons om de kwaliteit te verbeteren.'