Overnacht in een Van der Valk hotel in Gelderland

De regio Gelderland zit vol met talloze natuurgebieden en andere mooie bezienswaardigheden.

Van een mooie wandeling over de Veluwe tot het bezoeken van historische gebouwen als Paleis het Loo of de molens in Doetinchem. Het natuurrijke gebied beschikt over een aantal museums die een ‘must-see’ zijn, stap in het leven van een Blind persoon in het MuZIEum in de prachtige stad Nijmegen. Of breng een bezoek aan het leerzame en interessante Watermuseum.

De Gelderlandse hoofdstad Arnhem is een stad met een interessante geschiedenis die zich vooral onder de grond heeft afgespeeld, ontdek de ondergrondse kelders en gerestaureerde gangenstelsels van Arnhem. Eenmaal weer boven de grond kunt u aanschuiven bij een gezellig terras tussen de authentieke gebouwen in de stad. Ook biedt de stad de gelegenheid om te winkelen en verschillende markten af te struinen. In Gelderland kunt u nog meer steden bezoeken, denk bijvoorbeeld aan Nijmegen. Deze stad beschikt over een grote markt en verschillende winkels en museums.

Komt u verblijven met het hele gezin? In Gelderland zijn veel dingen te doen voor kinderen. Een bezoek aan het openluchtmuseum is daar bijvoorbeeld een van. Tijdens een bezoek aan het museum neem je een kijkje in de oude leefstijl van boeren, vissers en ambachtslieden. Ook is het bezoek aan de dierentuin Burgers Zoo iets wat u niet kunt overslaan tijdens uw bezoek aan Arnhem, met dieren vanuit alle continenten over de hele wereld kijk je je ogen uit!

Gaat u liever een mooie wandel – of fietstocht maken door de natuur? Natuurgebied De Hoge Veluwe is perfect voor de natuurliefhebber. In dit natuurgebied leven dieren als herten, zwijnen en andere wilde dieren. Tijdens uw bezoek aan de Veluwe kunt u gelijk en bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum, hier kunt u bekende kunstwerken van verschillende wereldkunstenaars bekijken als Pablo Picasso of Piet Mondriaan.

Kortom, Gelderland is een ideale uitvalbasis voor het hele gezin!

Deelnemende hotels

Toon filters