Overnacht in een Van der Valk hotel in Groningen

In de provincie Groningen kunt u zowel genieten van prachtige natuurgebieden als het bezoeken van het centrum en diverse museums. In deze stad is er genoeg te beleven voor alle leeftijden!

Zo kunt u een bezoek brengen aan de Prinsentuin. Dit is misschien wel de meest rustgevende plek in Groningen. Hier kunt u een heerlijke wandeling door de tuin maken of plaatsnemen op een bankje en genieten van de rustgevende omgeving. Ook is een bezoek aan de theeschenkerij van de tuin erg leuk! Naast de natuurgebieden is er in Groningen nog genoeg anders te beleven, breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Pieterburen Zeehonden Centrum of het Muzeeaquarium in Delfzijl. Het Pieterburen Zeehonden Centrum is de oudste en het bekendste opvangcentrum voor zeehonden. Hier worden verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd, een echte aanrader voor het hele gezin!

Liever een dag doorbrengen in het centrum? Ook hier is genoeg te beleven! Het centrum van Groningen staat vol met mooie historische gebouwen die een bezoekje waard zijn. Zo kunt u de 97 meter hoge Martinitoren beklimmen en genieten van het uitzicht over het hele centrum van Groningen. Een andere leuke activiteit is Forum Groningen, dit is het ideale dagje uit voor degene die nieuwsgierig is naar de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Forum Groningen beschikt onder andere over Storyworld, 5 sfeervolle filmzalen, het Smartlab en een gezellig restaurant waar u een hapje kunt eten. En dit allemaal met een fenomenaal uitzicht!

Bent u een fanatieke wandelaar? In het noorden van het land kunt u er natuurlijk ook op uit gaan voor een 3 uur durende wadlooptocht op het Pieterburenwad. Geniet van het uitzicht terwijl u een wandeling maakt over de “bodem” van de zee.

Kortom, er is genoeg te beleven in het prachtige Groningen!

Deelnemende hotels

Toon filters