Overnacht in een Van der Valk hotel in Utrecht

In de provincie Utrecht kunt u zowel dingen in de natuurrijke omgeving doen als activiteiten in de gezellige binnenstad en daar omheen. Maak een wandeling langs de mooie grachten van de binnenstad van Utrecht, terwijl u dit doet komt u langs talloze terrasjes en winkels die u kunt bezoeken. Door de centrale ligging van de bruisende stad bent u met openbaar vervoer binnen enkele minuten op de plek waar u wilt zijn.

Utrecht staat bekend om zijn oude en historische gebouwen, zo is de Domtoren de trots van de Utrechtse stad. Deze toren heeft maar liefst 465 treden en is 112 meter hoog, als u eenmaal boven bent kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de hele stad. Bent u benieuwd naar de historie van de stad? Ook voor de leergierige bezoeker heeft Utrecht veel te bieden, zo beschikt Utrecht over veel verschillende museums. Breng een bezoek aan het spoorwegmuseum en neem een kijkje in ouderwetse treinen, of neem een kijkje in het Nijntje museum. Het Nijntje museum is vooral een aanrader als u met kleine kinderen op pad bent!

Gaat u liever de natuur in voor een mooie wandel- of fietstocht? Utrecht heeft talloze mooie natuurgebieden die een bezoekje waard zijn. Maak een wandeling door de Botanische Tuinen of wandel de Monumentenroute af door Amelisweerd en Rhijnauwen, deze wandelroute is erg mooi en leerzaam. Op de route zal u langs een theehuis komen waar u kunt genieten van een warme kop thee of koffie. Ook zijn de puur Hollandse Klompenpaden erg leuk en rustgevend om te bewandelen, kom tot rust en geniet van het uitzicht over de gestrekte weiden van Utrecht.

Kortom, Utrecht is een prachtige natuurrijke omgeving met een gezellige stad! Perfect voor een verblijf bij Van der Valk.

Deelnemende hotels

Toon filters