Attracties

Avonturenbad Ishara

Avonturenbad Ishara

Beleef een dagje Ishara

Op zoek naar gegarandeerde waterpret? Plan een bezoek aan zwemparadijs Ishara, gelegen in het centrum van Bielefield, iets ten Zuidoosten van Osnabrück. Onder het motto ‘Zwemmen alsof je in 1001 nachten verkeert' heeft dit avonturenbad voor zowel jong als oud van alles te bieden.

Waterplezier voor de hele familie

Ishara biedt zwemplezier en tal van andere veelzijdige en aantrekkelijke faciliteiten. Ga op avontuur in het sprookjesachtige ‘Sindbad’ (watertemperatuur 32,5 °C), leef je uit in het zwembad “Aquarena” (watertemperatuur 29 °C) of ontspan in het ontspanningszwembad met bubbelbaden. Zin in actie? Maak een glijvlucht van 90 meter van de Black Hole glijbaan af het water in. Deze afdaling door een met licht- en geluidseffecten zorgt voor een echte kick. Gaat het niet snel genoeg? Geen probleem, gebruik dan een van de speciale glijbaanbanden.

Sindbad: speciaal voor de jongsten onder ons

Voor de jonge zwemmers is ‘Sindbad’ het Zwem-Eldorado. Word kapitein op het 8 meter lange speelschip, roets door de waterglijbaan of steek via de loopbrug over naar de andere kant van het zwembad. Een grote ontdekkingstocht!

Sauna en Wellness

Op zoek naar nieuwe energie of ontspanning? Bezoek dan het ruime en afwisselende saunalandaschap. Hier vind je sauna’s met verschillende temperaturen, stoombaden, whirlpools en dompelbaden. Kom daarna op temperatuur in een van de ligstoelen of rustplaatsen op het grote dakterras en geniet van het uitzicht. Hier vind je ook een Oosterse Spa met de prachtigste baden, waaronder een Hammam, waar je gemasseerd kan worden. Voor deze treatments is het noodzakelijk van te voren een afspraak te maken via +49 521 511444.

Ook een bezoek aan Ishara brengen? Maak uw uitje dan compleet met een verblijf in een van onze hotels.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Avonturenbad Ishara