Efteling

Efteling

Efteling arrangement bij Van der Valk

Welk kind droomt er nou niet van de magische wereld van de Efteling? Met 63 attracties is er voor iedere leeftijd wat leuks te beleven. De Efteling is met 5 achtbanen, 3 darkrides en 3  waterattracties het grootste pretpark van Nederland. Genoeg redenen om met de familie of vrienden een Efteling arrangement bij Van der Valk te boeken. 

Een wereld vol wonderen

Tijd voor een uitje weg met de kids? Dan is dat hét moment om met het hele gezin betoverende momenten te beleven in de Efteling. De Efteling is magisch voor elke leeftijd, van jong tot oud. Maak bijvoorbeeld met de kinderen een droomvlucht door de wereld van de elfjes, trollen en faunen. Of breng met het hele gezin een bezoek aan ‘Symbolica’, het betoverende paleis waar je fantasie werkelijkheid wordt. Loop door geheimzinnige gangen en laat je verassen door dit magische paleis. Ook kun je op bezoek bij het Volk van Laaf die in de Efteling druk bezig zijn met hun dagelijkse bezigheden. Vergeet tot slot niet naar de Aquanura te gaan. Dit is de grootste watershow van Europa! In 12 minuten komen de Efteling-sprookjes tot leven. Water, licht en vuur komen allemaal aan bod in deze show. Na alle indrukken is er niks beters dan verder te dromen in een mooie hotelkamer bij Van der Valk. 

De ideale combinatie

Vanuit onze hotels is de Efteling makkelijk te bereiken. Ideaal dus om de combinatie van de Efteling met Van der Valk te maken. Bekijk daarom ook onze onderstaande Efteling arrangementen. Boek jij een van de Van der Valk Efteling-arrangementen? Dan profiteer je van een totaalpakket inclusief overnachting en ontbijt én hoef je geen zorgen te maken over de Efteling tickets, want die liggen bij aankomst voor jullie klaar bij de receptie. Het Efteling arrangement inclusief hotel is er in verschillende varianten. Zo heb je keuze uit een Efteling arrangement met of zonder diner, met 1 of 2 keer entree en 1 of 2 overnachtingen. Want om de volle belevenis te hebben van de Efteling is één dag eigenlijk niet voldoende… 

Overige attracties

Ben je benieuwd naar de overige attracties bij Valk Verrast? Naast Efteling arrangementen bieden wij arrangementen bij Safaripark Beekse Bergen, de Apenheul, Burgers Zoo en nog veel meer pretparken aan! Bekijk het totale aanbod en boek snel het leukste uitje voor de hele familie.  

Adres Efteling

Attractiepark De Efteling
www.efteling.com
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Efteling