Attracties

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Ervaar Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een hartstikke spannende safari! Spot bijvoorbeeld de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Maar het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari ook genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. 

Een enerverend dagje safari dus voor het hele gezin.  Wat je zeker niet mag missen is onze nieuwe olifantenfamilie! 

Afrika, gevaarlijk dichtbij

Ga je op wandelsafari? Maak dan je veters goed vast voor een stevige wandeling langs vele Afrikaanse dieren! De bussafari is een bijzondere belevenis  en ook ideaal als het weer even niet meezit. De Ranger vertelt bovendien allerlei leuke en spannende weetjes over de dieren.

Een erg ontspannen manier om op safari te gaan is per boot. Die vaart vanaf het voorjaar tot en met de herfstperiode. Beleef Afrika vanaf het water!

 Met je eigen auto op safari? Dat is heel gewoon bij Safaripark Beekse Bergen. Maar houd de ramen dicht en voer de dieren niet! En vooral niet uitstappen! 

Van plan om een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen te brengen? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Safaripark Beekse Bergen
www.safaripark.nl
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Safaripark Beekse Bergen