Attracties

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Beleef een dagje Hellendoorn

Waterpret, lasergamen of loops maken in een achtbaan? Het kan allemaal in Avonturenpark Hellendoorn. Het park biedt haar bezoekers 30 topattracties, waarbij met elke leeftijd rekening is gehouden. Voor de allerkleinsten is zelfs een eigen parkje in het park gecreëerd: 'Dreumesland'. Daarnaast zijn er gedurende de dag diverse shows en events te bezoeken.

Clown City zomer stuntshow

Nieuw is de spectaculaire Clown City zomer stuntshow, die van 5 juli t/m 31 augustus te bezoeken is. Laat je verrassen en verbazen door de ongelofelijke stunts met trampolines en sprongen van gigantische hoogtes in een ondiep basin.

Familieshow Kareltje en Jasmijn

Tijdens de schoolvakanties en het weekend kan je in het Gouden Theater Paleis de avonturen van de vrolijke kok Kareltje en de stoere en sterke hoteleigenaresse Jasmijn in Hotel 999 mee beleven. Samen maken ze de meest spannende avonturen mee!

Aquaventura slidepark

Vergeet met mooi weer zeker je badkleding niet mee te nemen. Nieuw is namelijk ook het outdoor slidepark van 5000 m2 met 8 spectaculaire waterglijbanen, 3 kidsslides en een waterspeelpark. Maak een spannende 'tocht' op een band door het donker in de Dark Devil, laat je naar beneden storten door de halfpipe Wacky Wave of kijk wie er wint op de Rainbow Racer.

Heksendoorn

Tijdens de herfst kun je heerlijk griezelen in het park. Het is dan namelijk het domein geworden van heksen en andere griezelige figuren. Tijdens de avonden van 11, 18 en 25 oktober kan je zelfs extra lang komen griezelen in het donker en genieten van een afsluitende spectaculaire vuurwerkshow.

Openingstijden

Het park is nu gesloten. Vanaf 3 april 2015 ben je weer van harte welkom!

Boek een arrangement en combineer je bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn met een overnachting in een van onze hotels.

Avonturenpark Hellendoorn
www.avonturenpark.nl
Luttenbergerweg 22
7447 PB  Hellendoorn

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Avonturenpark Hellendoorn