Attracties

Dierenpark Nordhorn

Dierenpark Nordhorn

Beleef een dagje Dierenpark Nordhorn

De in 1950 opgerichte dierentuin in het Duitse Nordhorn ligt direct aan de Nederlandse grens. In het park bevinden zich rond de 1700 dieren verdeeld over circa 100 verschillende soorten. Zo vind je hier de meest uiteenlopende diersoorten, zoals zwartstaart-prairiehonden, Midden-amerikaanse agoeti's, vale gieren, zeehonden, zebra’s en nog veel meer.

Bosbizon

Symbool van deze dierentuin is de zeldzame Bosbizon, die in dit dierenpark te bewonderen is. Zelfs in dierentuinen is hij zelden te vinden. In totaal telt Norhorn een groep van 6 bosbizons. Een stier, twee vrouwtjes en drie nakomelingen.

Historische boerderij

Midden in de dierentuin vind je een 19e eeuwse boerderij. Hier kan je zien hoe de boer in die tijd leefde, welke gereedschappen hij gebruikte en vind je de moestuin gevuld met allerlei mooie bloemen en groentes. Op deze boerderij kun je ook allerlei op uitsterven bedreigde huisdierrassen bezoeken.

Wil je een bezoek brengen aan Dierenpark Nordhorn? En hier gelijk een weekendje van maken? Boek dan een overnachting of bekijk ons aanbod hieronder.

Dierenpark Nordhorn
www.tierpark-nordhorn.de
Heseper Weg 140
48531 Nordhorn

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Dierenpark Nordhorn