Attracties

Keukenhof

Keukenhof

Het mooiste lentepark ter wereld

De Keukenhof is dé plek om deze lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Een dag vol beleving die u niet snel zult vergeten. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan twintig spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit voor jong en oud. Een bezoek aan de Keukenhof is onvergetelijk. Mis het niet!

Keukenhof voor de kids

Keukenhof is een feest voor het hele gezin. Kinderen kunnen ronddollen tussen de bloemen, ‘lopen’ over water, spelen in de natuurlijke speeltuinen, genieten op de kinderboerderij en dwalen in het nieuwe doolhof. Ze leren ondertussen over de natuur en de bloemen.

Inspirate opdoen

Zoveel bloemen en kleuren, zoveel inspiratie, ideeën en tips waarmee je thuis aan de slag kunt. Een wandeling door Keukenhof is ontdekken wat de actuele trends zijn en wat je zelf het mooiste vindt. Laat je verrassen in de inspiratietuinen en bezoek de spectaculaire bloemenshows. De creativiteit van onze arrangeurs kent geen grenzen. Ervaar dat alles mogelijk is, ook in uw eigen tuin, in uw eigen stijl.

Combineer een dagje Keukenhof in Lisse met een arrangement of overnachting in een van onze hotels.

Keukenhof Holland
www.keukenhof.nl
Stationsweg 166A
2161 AM  Lisse

 

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Keukenhof