Attracties

Madurodam

Madurodam

Beleef een dagje Madurodam

Madurodam is een unieke miniatuurstad in Den Haag. Op een schaal van 1 op 25 vind je er de hoogtepunten van Nederland in ruim 700 maquettes. Het toeristische attractiepark ontvangt jaarlijks ongeveer 1 miljoen bezoekers en heeft een oppervlakte van ruim 60.000 m2.

Maquettes en straatleven

In Madurodam kom je alles te weten over Nederland. Het geeft een goed beeld van Nederlandse steden en samenleving aan de hand van maquettes. Sommige maquettes bewegen na inworp van een muntje. Er zijn interactieve onderdelen zoals het sluiten van de Oosterscheldekering of het laden van containers in de Rotterdamse haven. Ook vind je er gebouwen uit historische binnensteden, moderne woonwijken, havengebieden, een luchthaven, kanalen, wegen, landerijen en natuurgebieden. Het is een miniatuurstad 'met een glimlach'. Veel, soms komische, situaties uit het dagelijkse straatleven kom je tegen in Madurodam.

Ook een bezoek aan Madurodam brengen? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Madurodam
www.madurodam.nl
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Madurodam