Attracties

Tropical Islands

Tropical Islands

Beleef een dagje Tropical Islands

Tropical Islands is Europa grootste overdekte, tropische waterpark. Het ligt in Krausnick, op een uurtje rijden van Berlijn. In de voormalige zeppelinloods vindt u een dicht regenwoud, een tropische zee, een fantastische lagune, zandstranden, exotische plantsoenen en prachtige orchideeëntuinen met een constante temperatuur van 25 graden. Je waant je hier helemaal in de tropen.

Tropisch regenwoud en zwembaden

Het waterparadijs heeft een gigantisch zwembad van ruim 4000 m2. Er is een 200 m lang zandstrand. Het echte tropische regenwoud van Tropical Islands heeft een oppervlakte van meer dan 66.000 m2 met het grootste indoor regenwoud ter wereld. Maar het letterlijke toppunt is de 25 meter hoge glijbaantoren met 4 glijbanen. Of zweef eens in een ballon op 55 meter hoogte over het regenwoud en het magrovemoeras en ontdek de schildpadden. Behalve zwembaden is er ook een kinderpeelparadijs. Kinderen en ouders kunnen hier klauteren op een klimwand of racen op de snelle kartbaan.

Van plan om een bezoek aan Tropical Islands te brengen? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Tropical Islands
www.tropical-islands.de
Tropical-Islands-Allee 1
15910 Krausnick
Duitsland

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Tropical Islands