Attracties

Filmpark Babelsberg

Filmpark Babelsberg

Beleef een dagje Filmpark Babelsberg

Filmpark Babelsberg is bezienswaardigheid voor echte filmliefhebbers. Het park bestaat al 100 jaar en heeft 16 filmstudio's waar grote films werden opgenomen zoals "Der Blaue Engel" met Marlene Dietrich, "Valkyrie" met Tom Cruz en "Around the world in 80 days". Je krijgt een rondleiding langs legendarische scènes en krijgt inzicht in de illusie van film.

Sets en rekwisieten

Filmpark Babelsberg ligt net buiten Berlijn. Je komt er alles te weten over filmindustrie, het leven achter de schermen en het maken van decors en sets. Stuntmannen, pyrotechnici en trainers van dierlijke acteurs tonen hun vaardigheden in spectaculaire shows. Je kunt zelfs naar Studio 1 en deelnemen in uw eigen tv-show als weerman of stand-in. Je maakt een toer over het park en door gebouwen waar kleding en rekwisieten worden gemaakt. Ook voor jonge bezoekers is er veel te beleven met het heksenhuis uit "Hans en Grietje" en de jungle speeltuin.

Openingstijden

Het park is momenteel gesloten. Vanaf 12 april tot 2 november bent u van harte welkom! Het park is dan dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00. In mei is het park op maandag gesloten, in september op maandag en dinsdag en op 6 en 13 oktober.

Van plan het park te bezoeken? Maak uw uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels.

Filmpark Babelsberg
www.filmpark-babelsberg.de
Großbeerenstraße 200
14482 Potsdam-Babelsberg
Duitsland

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Filmpark Babelsberg