Een goed begin met het nieuwjaarsontbijt of -brunch

Wilt u na een feestelijke nacht aanschuiven bij een nieuwjaarsontbijt of -brunch bij uw favoriete Van der Valk hotel? Geen probleem, ook dit jaar kan u weer genieten van het nieuwjaarsontbijt van Van der Valk. Voor degene die feestelijk het nieuwe jaar in willen gaan, bieden onze hotels bijvoorbeeld ook een glaasje bubbels aan. Daarnaast is er genoeg keuze tijdens het nieuwjaarsontbijt- of brunch en dus ideaal voor met z’n tweeën of juist met de hele familie!

Nieuwjaarsbrunch

Heeft u het nieuwe jaar tot in de late uurtjes ingeluid en wilt u daarom lekker uitslapen? Dan kan u aanschuiven bij de nieuwsjaarsbrunch bij de Van der Valk. Zo heeft u alle tijd om even rustig op te starten en hoeft u uw niet te haasten voor het ontbijt. De nieuwjaarsbrunch bestaat al uit:

  • Diverse soorten brood, versbereid en direct uit de oven
  • Luxe soorten vleeswaren, salades en kaassoorten
  • Warme- en koude buffetten bestaande uit diverse vis- en vleesspecialiteiten
  • Versgeperste vruchtensappen
  • Verse koffie- en theesoorten

Liefhebbers van Live Cooking opgelet! Ook tijdens het nieuwjaarsontbijt of -brunch bieden diverse hotels Live Cooking aan. U kiest de gerechten die de chef voor jouw neus bereid op uw manier, zodat u optimaal kan genieten!

Kinderen

Wilt u het nieuwe jaar feestelijk inluiden met de hele familie, inclusief kinderen? Bekijk dan het onderstaande aanbod van hotels die kinderanimatie aanbieden. Ze hoeven dus niet de hele tijd stil te zitten. Terwijl iedereen geniet van het buffet, spelen kinderen bijvoorbeeld op springkussens, bakken zij koekjes of worden zij geschminkt!

Alles in één met de nieuwjaarsarrangementen

Ben u van plan om het nieuwe jaar samen met uw geliefden in uw favoriete Van der Valk hotel in te luiden? Bekijk dan ook de nieuwjaarsarrangementen van Van der Valk, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Zo maakt u uw Nieuwjaar extra speciaal!

Heeft u al plannen voor het nieuwe jaar maar wil u wel een andere keer een feestelijke overnachting boeken? Wellicht dat onze Suite Dream-arrangementen dan iets voor u zijn! Geniet van een luxe overnachting in een suite met bijvoorbeeld uw eigen bubbelbad, inclusief diner, ontbijt en een flesje bubbels op de kamer. Het hoeft tenslotte geen Nieuwjaar te zijn voor een feestelijk verblijf bij Van der Valk!

Deelnemende hotels

Toon filters