Pasen

Pasen vieren bij Van der Valk

Pasen staat voor de deur! Het perfecte moment om eropuit te gaan met familie of vrienden en Pasen te vieren bij Van der Valk. Op de eerste en tweede paasdag kunt u terecht in een Van der Valk Hotel. Veel van onze hotels hebben een speciale paasaanbieding zodat u extra voordelig Pasen kunt vieren bij Van der Valk.

Paasaanbieding

Van der Valk heeft een ruim assortiment om van de paasdagen te genieten. Van uitgebreide paasbrunches tot paasdiners, paasbuffetten en meerdaagse paasarrangementen. Geniet met familie of vrienden van een heerlijke middag of avond tijdens Pasen of boek een nachtje weg. Of maak er een geheel verzorgd weekendje weg met Pasen van! Voor een volledig verzorgd weekendje weg in het voorjaar kunt u ook kiezen voor het Vrolijk Voorjaar arrangement!

Paasbrunches

Vier Pasen bij Van der Valk en geniet van een uitgebreide paasbrunch. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en kunt daarna genieten van een heerlijk uitgebreid buffet. U heeft de keuze uit warme en koude gerechten, frisse salades, vis-, vlees- en vegetarische gerechten, luxe broden met verschillende soorten vers beleg en verschillende soorten dranken.

Paasdiner

Tijdens Pasen kunt u uitgebreid dineren bij Van der Valk. Speciaal voor Pasen hebben onze koks een menu samengesteld met hun favoriete seizoensgerechten. Deze gerechten worden bereid met verse streek- en seizoensproducten. Laat u tijdens het paasdiner verrassen door het culinaire buffet en beleef een heerlijke paasavond bij Van der Valk. De paasdagen staan weer voor de deur! Vier Pasen bij Van der Valk. Op 1e en 2e paasdag kunt u komen genieten van een overnachting in een luxe kamer bij Van der Valk met de mogelijkheid tot een heerlijk paasbrunch en of -diner. Veel van onze hotels hebben een speciaal paasaanbod waardoor u extra voordelig Pasen bij Van der Valk kunt vieren. Het mag weer! Vier Pasen samen bij een van de Van der Valk restaurants. Bekijk de deelnemende hotels en laat u verrassen op 1e en 2e paasdag!

Vier de lente met je dierbaren door samen van Pasen buiten de deur te genieten en dit jaar kan dit weer bij Van der Valk! We kijken uit naar jullie komst.