Pasen

Vier Pasen bij Van der Valk

De paasdagen staan weer voor de deur! Het perfecte moment om samen even met familie of vrienden eropuit te gaan. Op 1e en 2e paasdag kunt u komen genieten in een Van der Valk hotel. Veel van onze hotels hebben een speciaal paasaanbod waardoor u extra voordelig bij Van der Valk Pasen kunt vieren.

Paasaanbod Van der Valk

Van der Valk heeft een breed aanbod om gezellig de paasdagen te vieren. Van uitgebreide paasbrunches tot aan paasdiners, paasbuffetten en meerdaagse paasarrangementen. Geniet samen met familie of vrienden van een heerlijke middag of avond tijdens Pasen. Of maak er gezellig een geheel verzorgd paasweekend van. 

Paasbrunches

Vier bij Van der Valk Pasen en geniet van een uitgebreide paasbrunch. U wordt feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje en kunt daarna genieten van een heerlijk uitgebreid buffet. U heeft onder andere keuze uit warme en koude gerechten, verse salades, vis-, vlees- en vegetarische gerechten, luxe broodsoorten met verschillende soorten vers beleg en verschillende soorten dranken.

Paasdiner

Tijdens Pasen kunt u uitgebreid komen dineren bij Van der Valk. Onze chefs hebben speciaal voor de paasdagen een kaart samengesteld uit hun favoriete seizoen gerechten. Deze gerechten zijn bereid met verse streek- en seizoen producten. Laat u verrassen door het culinaire buffet tijdens het paasdiner en beleef een heerlijke paasavond bij Van der Valk.

Paasbuffeten

Bij het paasbuffet van Van der Valk is er voor ieder wat wils. U heeft een ruime keuze uit verschillende verse warme en koude gerechten. Veel Van der Valk hotels bieden het live cooking paasbuffet aan. Vanuit een luxe open keuken bereiden de chef koks à la minute de lekkerste gerechten voor u. U kunt genieten van kleine voorgerechten, mini salades, wokgerechten, vlees en vis van de plaat, vegetarische gerechten en bijgerechten. De avond kunt u afsluiten met een spetterend dessert buffet.

Paasarrangementen

Wilt u uw paasbrunch, paasdiner of paasbuffet combineren met een overnachting? Geniet dan van een meerdaags paasarrangement waarbij u naast de paasactiviteiten kunt genieten van een overnachting in een luxe kamer. Wilt u met kinderen blijven overnachten? Verschillende Van der Valk hotels beschikken over familiekamers, zodat u met het hele gezin in dezelfde kamer kunt overnachten. Daarnaast bestaan er familiekamers met een ‘connecting door’. Hierdoor zijn de twee kamers met elkaar verbonden door een deur. Door de familiekamers wordt uw paasweekend extra gezellig.

Pasen met de kinderen

Komt u bij Van der Valk Pasen vieren met de kinderen? Speciaal voor de jongste gasten onder ons zijn er in verschillende Van der Valk hotels tijdens de paasdagen kinderactiviteiten georganiseerd. Terwijl de ouders genieten van de gerechten, kunnen de kinderen geschminkt worden, eieren beschilderen en samen met de paashaas naar paaseitjes zoeken. Wie vindt dit jaar de meeste paaseitjes?

Erop uit tijden Pasen

In de omgeving van de Van der Valk hotels valt van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld op safari in Safaripark Beekse Bergen en spot de Big Five van heel dichtbij. Of breng een bezoekje aan de Efteling. Na een dagje op pad te zijn geweest, kunt u de dag gezellig afsluiten in een Van der Valk hotel

Vrolijk Pasen!